Mysteryland kan de gruwelijke afsluiter van jouw festivalseizoen worden

feb 15 2022, 11:01 Entertainment
rgoxheew
Een van de dikste festivals van Nederland komt dit jaar beter terug dan ooit: Mysteryland. De 27e editie van het festival vindt net als voorgaande jaren plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. De grootste editie nu toe">tot nu toe wordt gevuld met de lekkerste beats en de vetste stages, en beloofd weer gruwelijk dik te worden.
Het magische Mysteryland doet er dit jaar alles aan om hun bezoekers het beste festival ooit te bieden. Met 6.500 extra plekken op het campingterrein van het festival zal het de grootste editie ooit worden. Op het terrein kunnen festivalgangers verdwalen over de verlichte paden en kom je verborgen verrassingen en creaties tegen. Na heel de zomer hard te zijn gegaan moet je Mysteryland zeker nog even meepakken om het af te leren.
lp7d3wq0

Mysteryland 2022

Het allerbelangrijkste is natuurlijk: tickets fixen! De organisatie van het festival heeft ervoor gezorgd dat je vanaf 15 februari tot 21 februari 12:00 jezelf kan pre-registreren om een ticket te fixen. Om 12:00 22 februari gaan de vrijgekomen tickets in de verkoop. Het driedaagse festival was de laatste editie volledig uitverkocht, dus wees er snel bij als je kans wil maken om een ticket te kunnen bemachtigen. Mocht je dat ticket hebben weten te fixen, dan staat je een onvergetelijk festival te wachten. De tot nu toe bekendgemaakte hosts zijn niet vervelend: Q-dance, Carl Cox presentsAwesome Soundwave, Vunzige Deuntjes en Thunderdome, maar ook lokale hostingpartners zoals Lovelee, Wassarette en Funky Town zorgen dat de grootste Mysterylandeditie ooit nu al legendarisch belooft te worden.
Op Mysteryland hoef je niet constant hard te gaan. Je kan ook meditatie-sessies bezoeken, chillen in een hottub, bier drinken in een bruine kroeg of een massage nemen om die beentjes weer los te krijgen. De camping van Mysteryland is een van de betere festival-campings. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig en voor een lekkere snack wordt ook gezorgd. Er is op de vrijdag zelfs een exclusieve afterparty voor de campingbezoekers. Mysteryland belooft nu al het hoogtepunt van het festivalseizoen worden.
Delen met
Ook interessant