Call of Duty Modern Warfare 3 zombies gaat next level

sep 21 2023, 21:01 Entertainment
foto 21 09 2023 om 1530
De trailer van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare 3 was natuurlijk al een tijdje uit. Maar uitgever Activison heeft een cinematische trailer uitgebracht van misschien wel het leukste onderdeel van elke Call of Duty game: zombies! Wat is nou leuker dan op zombies knallen in je favoriete first-person shooter?
De trailer begint met een donkere en enigszins aanjagende sfeer, je weet meteen dat er iets groots aan zit te komen. Je volgt een Special Ops team die door middels van night vision brillen door de verwoeste straten sluipen. Het ziet er redelijk post-apocalyptisch uit en de graphics zijn simpelweg geweldig.

Chaos breekt los

Het Special Ops team breached zich een kamer binnen, waar vier soort skeletten aan een tafel zitten. Er wordt een paars goedje gevonden, wat lijkt op Dark Aether. Nadat het team het goedje heeft opgepikt worden ze achternagezeten door de politie. Dan besluit er iemand uit je team het buisje met het paarse goedje te gooien, dit moment verandert alles. Iedereen die in aanraking is geweest met het Dark Aether, verandert direct in een moordlustige zombie. Nu is het aan jou de taak om de zombies uit te roeien samen met je team, die bestaat uit drie andere spelers. Met je team wordt je door een helikopter gedropt in het rampgebied.
Maar het beste moet nog komen: de trailer onthult een aantal nieuwe wapens en gadgets die je kunt gebruiken om de horde zombies te bestrijden. Het lijkt erop dat er een breed scala aan wapens beschikbaar zal zijn, van geweren tot shotguns tot explosieven. En laten we niet vergeten dat je nu ook voertuigen kan gebruiken om jezelf te verdedigen tegen de zombie attack. Met een gepantserde truck door een horde zombies sjeezen klinkt als een leuke bezigheid, toch?

CGI zombie trailer

Wat ons ook opviel, is de intense actie en de echtheid die uit de trailer spat. Met echtheid bedoelen we natuurlijk de CGI die door Activision is gebruikt in de trailer. Het lijkt erop dat de zombie-modus van Modern Warfare 3 een echte uitdaging zal zijn en we kunnen niet wachten om het zelf te proberen. We kunnen het ons het al helemaal voorstellen hoe je samen met je beste vrienden de strategieën gaat bedenken om te overleven tegen de angstaanjagende zombies.
Het is geweldig om te zien hoe de Call of Duty franchise steeds weer nieuwe en spannende content blijven toevoegen, zelfs na al die jaren. We zijn er zeker van dat de zombie-modus een enorme hit zal worden en ons urenlang speelplezier zal bieden.
Delen met
Ook interessant