MrBeast laat mensen spelen om $5.000.000 en ook jij kan meedoen

mei 28 , 10:28 Entertainment
depositphotos 704567576 s
Christmas came early? We snappen dat het misschien een beetje zo lijkt. Maar nee hoor! MrBeast staat erom bekend altijd al enorme geldbedragen weg te geven, of deze om te toveren in spullen en deze dan weer te verloten. Zomaar? Nee, dat niet. Meestal is er een vorm van een spelshow waarin kijkers van de YouTuber aan mee kunnen doen, om vervolgens bizarre prijzen te winnen.
En dit lijkt nu weer het geval te zijn als we de aankondiging van de Amerikaanse YouTuber mogen geloven. Volgens zijn aankondiging komt er een spelshow aan, open voor iedereen, waar de hoofdprijs wel 5 miljoen dollar zou bedragen, klinkt goed!

MrBeast

De 26-jarige YouTuber Jimmy Donaldson, ook wel bekend als MrBeast, staat erom bekend enorm genereus te zijn door vaak enorme bedragen weg te geven. We zullen je even opfrissen door het moment aan te halen dat hij de razend populaire Netflixserie Squid Game simuleerde en eigenlijk een soortgelijk spel organiseerde, zonder doden natuurlijk. Hierbij liet hij spelers spelen om een geldbedrag dat verdacht dicht bij een half miljoen dollar kwam! Ook staat hij bekend om het bouwen van 100 waterputten in dorpen in Afrika, het weggeven van een privéjet en enorme donaties die hij doet aan random streamers op Twitch. Lang geen slechte gast dus die Jimmy!

Nieuwe show

Maar wat de beste man nu weer heeft bedacht, is helemaal van een ander niveau. Hij deed een aankondiging waarin hij vertelde een nieuwe spelshow georganiseerd te hebben waarbij hij een geldprijs van 5 miljoen dollar weg zal geven. Het mooie aan dit hele verhaal is dat ook jij mee kan doen aan dit hele festijn. Het enige dat je ervoor moet doen is even een introductievideo van een minuut opnemen en opsturen. Ook is het belangrijk dat je 18+ bent, een geldig paspoort hebt tot ten minste april 2025 én beschikbaar bent vanaf eind juni tot september 2024.
Delen met
Ook interessant