MMA-vechter vraagt vriendin voor 20.000 mensen ten huwelijk en krijgt bizar antwoord

jun 25 , 12:28 Entertainment
667a8b50daf31
De meeste nachtmerries beleven op één avond. Als je er een wedstrijd van zou maken dan zou de Tsjechische MMA-vechter Lukas Bukovaz 100% zeker een hele dikke plak goud binnenslepen. Wat er dan is gebeurd? Ten eerste verloor hij een MMA-wedstrijd. Nog erger, hij vroeg daarna voor 20.000 fans zijn vriendin ten huwelijk en werd zonder pardon afgewezen. En ja, er zijn beelden!
We denken precies hetzelfde als jullie: auch!!! Besef even dat je waarschijnlijk al bont en blauw geslagen bent in die kooi en je daarna figuurlijk ook nog eens af wordt gemaakt. Toch een klein beetje karma voor de zielige Bukovaz, maar daar vertellen we zo meer over.

Pijnlijk moment

Je zou bijna denken dat het een grap is als je naar het filmpje kijkt, maar helaas voor ons ongemakkelijkheidsgehalte blijkt het toch echt zo te zijn. Lukas Bukovaz gaat vol zelfvertrouwen op één knie en krijgt niet al te lang daarna een strikte ‘nee’ te horen. Wat zou er dan door je heen gaan?
Wanneer de MMA-vechter op zijn knie gaat en de welbekende vraag stelt, gebeurt er meteen iets aparts. Zijn vriendin lijkt haar hand niet voor haar gezicht te doen omdat ze moet huilen van geluk, maar omdat ze een niet zo’n wenselijk antwoord gaat geven. Jullie verstaan natuurlijk helemaal niks van wat zijn vriendin vertelt, dus we zullen het even vertalen voor jullie: “Met onze voorgeschiedenis lijkt me dit geen goed idee. Ik zeg dus nee.” Wat al snel bleek, is dat er wel eens sprake is geweest van overspel. Al ontkent de MMA-vechter dat meteen in een interview dat vlak daarna plaatsvond.

Reacties

Geen pijnlijk en beschamend moment zonder reacties op sociale media natuurlijk. Als we kijken, dan zijn er drie groepen mensen. De eerste groep leeft mee met de Tsjech. De tweede groep staat al iets meer aan de kant van zijn vriendin en vinden dat je een partner niet zo onder druk kunt zetten. De laatste groep gaat nóg een stap verder en twijfelt aan de oprechtheid van dit aanzoek. De vraag die luidt is of het niet gewoon in scène is gezet voor publiciteit.
Delen met
Ook interessant