Schokkende transfer van Messi naar Inter Miami wordt onthuld in nieuwe docuserie

okt 03 2023, 10:59 Entertainment
foto 03 10 2023 om 1021
Lionel Messi, ja DE Lionel Messi , haalt opnieuw de krantenkoppen, maar deze keer gaat het niet om zijn verbluffende goals of record brekende prestaties op het veld. Nee, het gaat over zijn opwindende verhuizing naar Inter Miami CF in de gloednieuwe docuserie van Apple TV die ons meeneemt op een spannende reis met de GOAT.
Messi, de aanvoerder en WK winnaar die we allemaal bewonderen en liefhebben, is op weg naar de Leagues Cup, en Apple TV geeft ons toegang tot de actie achter de schermen met een serie genaamd Messi Meets America . Het is een droom die uitkomt voor alle Messifans over de wereld.

Schokkende overstap

De transfer van Messi van Barcelona naar PSG was al een grote move, maar afgelopen zomer maakte ‘de Vlo’ de overstap van Frankrijk naar Amerika. Messi, die bijna zijn hele carrière bij FC Barcelona doorbracht, schokte iedereen door naar Inter Miami CF te gaan. Het gebeurt niet elke dag dat je een speler van zijn kaliber zo'n stap ziet maken, en dat veroorzaakt schokgolven door de voetbalgemeenschap.

Behind the scenes

Wat dit verhaal nog interessanter maakt, is de docuserie die zijn reis volgt. Apple TV neemt ons mee op avontuur en laat ons de ervaringen van Messi zien, zijn aanpassing aan het leven in Miami en zijn voorbereiding op de Leagues Cup. Het gaat niet alleen om de highlights van zijn vele goals en assists, maar ook over de man achter de voetballegende.
Een inkijkje in de trainingen van Leo, interactie met zijn teamgenoten en zelfs zijn persoonlijke leven buiten het veld. Het is alsof je met een vriend chillt en hem of haar op een heel nieuw niveau leert kennen. Eerlijk, klinkt best leuk toch? Messi als je beste maat.

Messi-gekte

De Leagues Cup zelf is een spannend toernooi, waarbij topclubs uit Noord-Amerika samenkomen. De aanwezigheid van Messi is niet alleen indrukwekkend voor Inter Miami CF, maar voor de hele competitie. Zijn skills en statuur laten de zogeheten Messi-gekte naar Amerika komen en trekken de sport naar een hoger niveau.
In totaal komen er zes afleveringen online, waarvan de eerste drie op 11 oktober te zien zijn op Apple TV. Benieuwd geraakt? Check hier de trailer!
Delen met
Ook interessant