De zomer gaat nu dan echt eindelijk beginnen, dus dat betekent dat er weer heerlijke barbecue-avonden aan zitten te komen! Het zijn onze favoriete zomeravondjes. Bij zo’n vleesfeest hoort natuurlijk geen diepvrieshamburger. Nee, dan mag er best uitgepakt worden. Als wij een tip mogen geven: met het vlees van The Meatlovers zit jij sowieso goed. Van biefstuk tot spareribs tot sappige kippenvleugels. Je kan het zo gek niet bedenken of The Meatlovers heeft het voor je klaarliggen. Een van onze favoriete recepten blijft de pulled pork.
Wij halen ons vlees al een paar jaar bij de de grootste online slagerij van Nederland en daar hebben we nog nooit spijt van gehad. Daarnaast bezorgen ze door heel Nederland en Vlaanderen ook aan huis. Wordt het vlees gewoon lekker aan de deur geleverd alsof het een pizza is. Je hoeft het alleen nog maar klaar te maken.
Wil je jouw vader nou eens flink in het zonnetje zetten? Dan is een cadeaubon voor The Meatlovers natuurlijk geweldig. Je ouweheer kan zelf uitzoeken wat hij wil maken en nog een voordeel: jij kan natuurlijk helpen proeven. Als wij zo vrij mogen zijn om een suggestie te doen: ga voor een heerlijk broodje pulled pork. Een van de beste gerechten waarmee je de smaakpapillen van jezelf en je gasten gaat verwennen. Maar hoe maak je dat?
Pulled pork wordt nog weleens geassocieerd met lastig en tijdrovend, maar niks is minder waar. Op de site van The Meatlovers is een heerlijk receptje te vinden, wij nemen deze met je door.
Om te beginnen heb je natuurlijk veel vlees nodig. Bestel anderhalve kilo iberico procureur. Om dit op smaak te brengen heb je honing, bbq-saus en mosterd nodig. Als laatste product moet je nog de perfect pork: low & slow rub in huis hebben. Alles aanwezig? Dan kun je aan de slag.
Allereerst moet je jouw procureur op smaak brengen. Eerst snijd je de overtollige vetrandjes van het vlees af. De mosterd en honing meng je samen en met dit lekkere honing mosterd mengsel smeer je het vlees in. Op deze plakkerige saus strooi je de perfect pork: low & slow rub. Daarna laat je de BBQ op 120 graden hitte komen. Leg de procureur op de bbq en laat het vlees garen tot een kerntemperatuur van 69 graden. Pak het vlees in met en folie en hoppa hij mag de grill weer op. Wacht tot de kerntemperatuur 93 graden is. Haal het vlees van de barbecue en laat het even rusten. Na een uurtje kan je het vlees pullen. Dit kan met meat claws of met twee vorken. Je vlees is nu klaar! Check onderstaande video waarin het nog een keer feilloos wordt voorgedaan! Meer info of vlees bestellen vind je op op themeatlovers.nl .