Geluksvogel met een dubbele gouden rand: Gast wint twee keer in één week loterij

mei 15 2018, 22:00 Entertainment
Überhaupt eenmalig de loterij is winnen al zeldzaamheidje, twee keer oké, maar twee maal in één week, dat is wel heel ziek. Deze 40-jarige Australiër mag wel een dikke fles Jip en Janneke champagne openen, want geld heeft 'ie nu genoeg. Doe ons maar een BMW.
Deze gelukkige gast uit Bondi, Australië won aan het begin van de week al een mooi bedrag. Van dat geld kocht hij een nieuw ticket, bij dezelfde shop. "Ik kon het werkelijk niet geloven toen ik met mijn eerste ticket geld won. Echt niet. Ik was helemaal van slag en geloofde er niks van."

Smart move

Aan het eind van de week won hij dus nogmaals de hoofdprijs. "Serieus, ik kon het werkelijk niet geloven. Nog steeds niet. Ik ben nog half herstellende van de eerste overwinning." De man won in totaal een bedrag van 1,6 miljoen euro. Wat hij ervan kocht? "I'm not going to be stupid with it. I wouldn't mind buying a place at Bondi Beach." Toen hij de eerste keer de loterij won, wilde hij al investeren in vastgoed. Nu is hij er helemaal zeker van. Hij wil nu voor een meer safere optie gaan. Begrijpelijk, maar koop toch een dikke Jaguar ofzo. Onlangs won er nog een vrouw 1 miljoen euro bij een paardenrace . Miljonairs, miljonairs, het is toch iets spectaculairs.
giphy
Delen met
Ook interessant