Man wint 80 miljoen dollar door loterij maar moet helft afstaan aan ex-vrouw

jul 30 2019, 22:00 Entertainment
schermafbeelding 2019 06 26 om 161754
Stel je voor, je wint de loterij en mag een miljoen of tachtig bijschrijven op je bankrekening. We kunnen ons voorstellen dat je het overgrote deel dan voor jezelf houdt, maar je maten en je familie zal je vast ook wat gunnen. Zo ben je dan ook wel weer. Maar stel nou dat je ook je ex-vrouw van een paar miljoen moet voorzien. Dat lijkt ons toch niet helemaal de bedoeling.
Richard Zelasko kon zijn geluk niet op, toen hij erachter kwam dat hij in het bezit was van het winnende lot. In één klap was hij 80 dollar">miljoen dollar rijker. Althans, dat dacht hij. De ‘arme’ man zat namelijk midden in een echtscheiding en rechter">de rechter bepaalde dat de helft van het bedrag naar zijn ex moest gaan.

Noodlot

Op het moment dat Rich het bedrag won waren hij en z’n vrouw, Mary Beth, al twee jaar uit elkaar. Aangezien de scheiding nog niet afgerond was, bepaalde de rechter dat het geld nog eigendom was van het huwelijk. Na het aftrekken van belastingen over het prijzengeld bleef er een kleine 39 miljoen dollar over en hiervan kon de man dus naar de helft fluiten. Ach, gelukkig houdt ‘ie nog wel wat aan de loterij over. Maar, of het eerlijk is…
giphy
Delen met
Ook interessant