Linda Hakeboom straalt als FHM’s Social Media Queen van 2023

jun 02 2023, 18:00 Entertainment
linda valentina vos
In Engeland kroonden ze dit jaar voor het eerst in zeventig jaar een nieuw staatshoofd. In Nederland hebben we gewoon ieder jaar een nieuwe koningin. Een Social Media Queen welteverstaan. Als onderdeel van de FHM500-verkiezing roept FHM dé vrouw uit die haar bereik op sociale media op een positieve manier inzet. Vorig jaar keerde Marijn Kuipers met het kroontje op haar hoofd terug naar Friesland. Dit jaar is er maar één vrouw die recht heeft op de titel. Niemand komt ook maar in de buurt van de impact die zij dit jaar maakte. De Social Media Queen van 2023 is… *tromgeroffel* Linda Hakeboom!
Daarmee schaart Linda zich in een imposant rijtje. Eerder gingen onder andere Nina Warink, Sophie Milzink en vorig jaar dus Marijn Kuipers met de trofee aan de haal. Daarbij maakt Linda dit jaar een indrukwekkende jump van plek 178 naar nummer 10.

Social Media Queen

Dat Linda dit jaar de trofee op haar naam krijgt, mag eigenlijk geen verrassing meer zijn. Toen de documentairemaker in 2020 werd gediagnosticeerd met kanker besloot ze te doen waar ze het beste in is: documenteren. Op indrukwekkende wijze bracht ze haar ziektetraject in beeld. “Om mensen te helpen. En om anderen te stimuleren zichzelf te checken en naar de huisarts te gaan”, vertelt ze in ons blad.

Stijlvolle shoot

De shoot die Linda samen met fotografe Valentina Vos maakte is om door een ringetje te halen. De foto’s stralen stijl en klasse uit, zoals we van Linda gewend zijn. Het staat bijna haaks op de shoot van Marijn vorig jaar, maar dat typeert het verschil in deze winnaressen misschien ook juist mooi. Hieronder delen we alvast een klein voorproefje maar als je wil genieten van alle foto’s van Linda, moet je toch echt even het blad bestellen . Maar dat moest je toch al, dus dat komt mooi uit.
linda valentina vos

Haal de FHM500 in huis!

Na onder andere Sophie, Marijn en Nina mag onze nieuwe social media-favoriet Linda Hakeboom zich een jaar lang de Koningin van het vaderlandse internet noemen. Ons hart maakt een klein sprongetje als we het blad openslaan tussen pagina 144 en 149. Dan zien we meteen Linda! Wil je dat gevoel nu ook eens ervaren? Bestel dan snel een product van TABAC en geniet gratis van de nieuwste bijbel der mooie vrouwen. Online bestel je ‘m hier .
Delen met
Ook interessant