Frank Lammers is klaar voor een vierde seizoen van Undercover

feb 10 2022, 11:00 Entertainment
interview frank lammers undercover netflix
De serie Undercover is natuurlijk super populair. Na het spannende seizoen 3 hebben de fans eigenlijk maar één vraag: komt er een seizoen 4? RTL Boulevard stelde deze vraag gister aan Frank Lammers.
De serie die gaat over twee undercoveragenten en is nu al drie seizoenen aan de gang. Elk seizoen was steengoed en het is dan ook geen wonder dat de serie een van de best bekeken Netflix series op het moment is. Frank werd bij boulevard gevraagd of er nog een vierde seizoen komt, hij gaf aan dat zodra ze hem bellen hij meteen paraat staat. Lammers vindt het geweldig om de rol van Ferry Bouman, de drugsbaron, te spelen.

Undercover

In de serie Undercover volg je twee undercoveragenten. Die het gemunt hebben op Ferry Bouman. Deze Ferry is een XTC-koning en staat hoog op het verlanglijstje van de politie. De twee agenten doen alsof ze een relatie hebben en infiltreren op de camping van deze Brabantse kingpin. Natuurlijk lukt het niet zomaar om het vertrouwen te winnen. Het doel van deze gewaagde actie is natuurlijk dat Bouman geheime informatie deelt en opgepakt kan worden voor de handel in verboden snoepgoed.

Seizoen 4

Net zoals bij het vorige seizoen houdt Netflix de lippen op elkaar. De vraag is dan ook of seizoen 4 er gaat komen. Wij kunnen nu helaas nog niks spoileren, maar Netflix en Frank Lammers zullen niet zo 1-2-3 stoppen met een van de grootste successen in de afgelopen jaren.

Frank Lammers

Frank gaat natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Hij is nu bezig met de Nederlandse actiefilm: The Takeover. Hij vind het script supergoed en zegt hierover: “ Ik vond het een mooi script, een leuk script en het is ook actueel. ” Frank Lammers is in deze film niet de stoere Ferry. In The takeover speelt hij een computernerd.
Hieronder de beelden van het fragment bij RTL Boulevard.
Delen met
Ook interessant