Jamie xx kondigt na lang wachten eindelijk tweede album In Waves aan

jun 04 , 18:58 Entertainment
5dec6f83 dc58 4a99 a2c4 0e9d39b5938e resultaat
Markeer allemaal 20 september in je agenda, want Dj, producer en muzikant Jamie xx komt op die datum ein-de-lijk met een langverwacht album. En als we langverwacht zeggen, dan bedoelen we dat ook echt. In Waves is de naam van zijn nieuwe album en wij kunnen niet wachten. Bij feestjes horen cadeaus, dus Jamie brengt vandaag zijn eerste single Treat Each Other Right uit.
We hebben het niet over één, drie of zes jaar. Nee, negen jaar hebben we moeten wachten. Maar achteraf gezien deden we dat graag. Muziekanten, kunstenaars en artiesten zijn het vaak eens over het motto: kwaliteit boven kwantiteit en wij stiekem ook wel! Maar goed, even terug naar het nieuws van de dag, want het wachten is over en we kunnen genieten van het eerste nummer.

Treat Each Other Right

Kijk, wij houden van verborgen en sarcastische humor. Jamie xx blijkbaar ook, want kijk naar de videoclip en je gaat niet geloven wie je ziet. Niemand minder dan Gordon Ramsay compleet buiten zijn comfortzone. Even terug naar het nummer, want daar draait het natuurlijk allemaal om. Als je het nummer start, wil je opstaan en dansen. Dat is vaak wat een goed nummer met je doet. Het is chaotisch, maar op een goede manier. Wij zijn het er in ieder geval allemaal over eens, dit is een goed begin van een veelbelovend album!

In Waves

We zouden er niet gek van opkijken als Jamie met dit album weer meerdere prijzen gaat winnen, want dat deed hij bij zijn eerste album In Colour ook. Een GRAMMY, niet vele artiesten kunnen zeggen dat ze die voor hun eerste album hebben binnengesleept. Jamie xx dus wel! We kunnen weer een heerlijk dance/electro album verwachten van de artiest die we allemaal wel kennen van Loud Places .

Tracklist In Waves

1. Wanna 2. Treat Each Other Right
3. Waited All Night (ft. Romy & Oliver Sim) 4. Baddy On The Floor (ft. Honey Dijon)
5. Dafodil (ft. Kelsey Lu, John Glacier & Panda Bear) 6. Still Summer
7. Life (ft. Robyn) 8. The Feeling I Get From You
9. Breather 10. All You Children (ft. The Avalanches)
11. Every Single Weekend (Interlude) 12. Falling Together (ft. Oona Doherty)
Delen met
Ook interessant