Is Pharrell’s soundtrack nummer "Double Life" een zieke diss naar Drake?

jun 17 , 20:58 Entertainment
depositphotos 372231276 l
Als je het nummer Happy van Pharrell Williams niet kent, dan moeten we eerlijk zeggen dat je onder een flinke steen hebt geleefd. Zijn grootste hit kwam tien jaar geleden uit als onderdeel van de soundtrack van Despicable Me. Maar nu keert hij terug met nog een soundtrack genaamd Double Life voor de vierde film in de reeks. Misschien wel met een dubbele betekenis. We leggen je uit waarom.
Het nummer heeft, zoals we vaker zien bij Pharrell, een pakkend deuntje en een tekst die iedereen heerlijk meezingt in de auto. Het gaat over het verhaal van Gru, oftewel de leider van de komische Minions. Maar fans denken dat niet alleen het verhaal van Gru wordt verteld in het nummer...

Double Life

Pharrell bracht op 14 juni een nieuwe single uit getiteld Double Life. Het klinkt misschien wild, het idee van een rap diss die in de soundtrack van een kinderfilm wordt gestopt, maar het lijkt erop dat Pharrell ervoor heeft gekozen om dit hier te doen. Double Life bevat teksten die specifiek gericht lijken te zijn op Drake en zijn, nou ja, dubbele leven. Lie detector time, rapt hij. Het zou een payback zijn omdat Drake in het nummer Family Matters zijn naam noemt.

Mr. Me Too

Pharrell is ook de man die rapte en produceerde op Mr. Me Too voor Clipse. Dat nummer was een diss richting Drake's mentor, Lil Wayne. Pharrell en Clipse vonden namelijk dat Weezy hun modegevoel kopieerde, dus maakten ze een heel nummer om hem belachelijk te maken. In die zin is het dissen van Drake door Pharrell iets wat al lang in de lucht hangt. We hebben geen bevestiging dat Drizzy het doelwit is van Pharrell's Despicable Me 4 single, maar het zou ons niks verbazen als dit wel zo was.
Het nummer is nu te beluisteren op Spotify en andere streamingdiensten!
Delen met
Ook interessant