Jouw liefdesleven in 2022: meer daten, minder afwachten

jan 10 2022, 17:55 Entertainment
ar 1
Het is hoog tijd om jouw liefdesleven eens een flinke boost te geven. We staan aan de start van het nieuwe jaar vol nieuwe kansen, dus let's go! Uiteraard snappen we maar al te goed dat de pandemie het lastig heeft gemaakt om nieuwe mensen te ontmoeten en om op spannende dates te gaan, maar het is tijd voor verandering. Dit jaar is een goed moment om een frisse start te maken.
‘Maar FHM, hoe kom ik dan aan die date?’, vraag je jezelf nu af. Da’s makkelijk; die ga je tegenkomen op Inner Circle . Het is een online app, maar Inner Circle richt zich echt op het daten in de fysieke wereld. Ga er dit jaar weer op uit en beleef fantastische avonturen samen met je nieuwe date. We helpen je graag op weg met een aantal simpele tips:

1. Maak een goed profiel aan waar je direct indruk mee maakt

Laat de spiegelselfies en cliché uitspraken achterwege en maak een knaller van een profiel aan. Heb je nog een actiefoto op je telefoon staan van die toffe hikingtrip? Zet ‘m op je profiel, want zo maak je het verschil. Goed om te weten: op Inner Circle worden mensen niet toegelaten als ze hun bio’s leeg laten of slechte kwaliteit foto’s uploaden. Nice!

2. Stop met dat eindeloos swipen naar links

Je weet zelf ook wel dat al die profielen naar links swipen veel te veel negativiteit oplevert. In 2022 pakken we het anders aan en gaan we alleen nog maar voor good vibes. Is iemand in eerste instantie niet jouw type? Neem eens een risico en stuur toch een berichtje. Zo kom je de leukste mensen tegen. Besteed meer tijd aan het bekijken van een profiel, neem de bijbehorende foto’s onder de loep en lees wat iemand te zeggen heeft. Ja mannen, zo makkelijk kan het zijn.

3. Zoek voor jezelf uit wat je echt wilt en ga ervoor

Wees eerlijk tegen jezelf over wat je wilt als het gaat om daten. En als jij eerlijk bent, moeten jouw matches dat ook zijn. Daarom screent het team van Inner Circle alle nieuwe leden, zodat je niemand tegenkomt die slechte bedoelingen heeft of gewoon een catfish is. Oprecht daten noemen we dat.
ar 2
Foto: Inner Circle

4. Ga daten en ontmoet mensen in real life

Dat houdt dus in: niet oneindig lang chatten met je matches, maar er gewoon samen op uit gaan. Telefoon uit en gaan met die banaan. Geen inspiratie voor een eerste date? Inner Circle is jouw wingman. Ze raden je de beste locaties aan en organiseren zelf ook unieke evenementen zoals vette houseparty’s, cocktails drinken op een bizar dakterras of feesten op allerlei festivals met alleen maar singles om je heen. Je bent echt gek als je daar niet bij wilt zijn!

5. Toon lef

Dit jaar stap je uit je comfortzone en begin je een gesprek met iemand waarvan je niet dacht dat het jouw type zou zijn. Als het niet werkt, jammer dan. Als het wel werkt? Jackpot!

Dating advies

Als het goed is, is het je nu wel duidelijk wat jij kunt doen om jouw liefdesleven een nieuwe impuls te geven in het nieuwe jaar. Voor je het weet heb je de liefde van je leven te pakken! Maak nu HIER je account op Inner Circle aan. Succes mannen!
Delen met
Ook interessant