Deze Home Alone-acteur dronk hele bar leeg op kosten van Trump

mei 23 , 15:58 Entertainment
depositphotos 148320629 s
Dat Donald Trump veel geld heeft, hadden we allemaal wel kunnen bedenken. Dat iemand op zijn kosten een hele bar leeg zou mogen zuipen, hadden we dan weer niet kunnen bedenken. Een hele avond een open bar, dat is toch wel de droom van iedere kroegtijger. Zo ook die van bandiet Marv uit Home Alone. Hij liet een rekening van 7000 dollar achter voor de Amerikaanse Trump.
Tja, wat doe je als Trump je belooft dat je vanavond op zijn rekening mag drinken? Precies, je zuipt heel die bar leeg. Dat is dan ook precies wat Home Alone-acteur Daniel Stern heeft gedaan tijdens de opnames van het tweede deel van de ultieme familiefilm. Eén ding is zeker, de 66-jarige acteur voelt zich nog steeds goed over de actie.

Home Alone

In het tweede deel van Home Alone maakte Trump een kort optreden. Ja, ja, de man is ook al acteur. Daniel Stern, de bandiet uit Home Alone, zat op een avond samen met wat crewleden in het Plaza Hotel in New York, wat toen der tijd van Trump was. Volgens Stern kon toen iedereen horen dat Trump zei dat hij de rekening van de hele tafel zou betalen. Dit maakt Page Six bekend n.a.v. de memoires van Stern.
Tja, wat doe je dan? Rondje na rondje na rondje kwamen natuurlijk al die drankjes de tafel op. Ze dronken zelf zóveel dat er om vier uur 's nachts geen drank meer over was in de bar. Applausje voor hen, want dan heb je echt je best gedaan. Nu kun je je natuurlijk wel bedenken dat die rekening ook geen grapje geweest zal zijn. Het bedrag liep op tot 7000 dollar en toen der tijd was dat meer geld dan nu, want de film werd in 1992 opgenomen.
Delen met
Ook interessant