Gloednieuwe muziekvideo 'Goed Nieuws' van De Jeugd van Tegenwoordig...of Goldband?

jun 05 2023, 18:20 Entertainment
schermafbeelding 2023 06 05 181024
Goed nieuws! De jeugd heeft weer nieuwe vrolijke beats. Helemaal vers van de pers is daar dan echt de clip van Goed Nieuws . Waarschijnlijk pakt elk medium dit ‘goed nieuws’ grapje even mee, doen wij dus ook lekker. Waarom ook niet. Om dit zonnige verhaaltje meteen even door te trekken: er komt nog veel meer nieuwe muziek van De Jeugd van Tegenwoordig. Jazekers, album tijd!

De Jeugd van Tegenwoordig

Studioalbum nummero acht zit eraan te komen en het is altijd maar de vraag waar ze mee op de proppen komen. De gloednieuwe langspeelplaat gaat Goede Manieren heten en als we de eerste singles moeten geloven is Bas Bron weer echte Jeugd beats in elkaar aan het zetten. Nieuwe klassiekertjes zitten er geheid weer aan te komen. De hele plaat ga je op 11 augustus kunnen bewonderen.
Het is alweer vijf jaar geleden dat we een album van DJTV kregen. Jeeezus wat vliegt de tijd. Wel kregen we afgelopen jaar nog de single Naar De Maan met, jazekers, Maan. Een lekker plaatje, maar niet de sound die je direct bij een Jeugd album verwacht. Nu kregen we niet al te lang geleden de eerste single van het nieuwe album die wel exact klopt. Om Freddie te quoten op Ze is pas net begonnen : “Ik word er helemaal emotioneel van.”

Goed Nieuws

Oké, even to the point: nieuw clip, nieuwe muziek, heel dik. Dat is even de korte samenvatting. Voor boomers of mensen die niet heel erg thuis zijn in de Nederpop gaat het clipje flink verwarrend worden. De hoofdrol in de video is voor de mannen van Goldband . Aangezien het ergens toch wel een klein beetje een vergelijkbare sound is gaan er door heel Nederland Gerda’s in de war raken. Humor, noemen we dat.
Daarnaast even complimenten naar de regie, want het zit weer prachtig in elkaar. Ons stemt het geheel in ieder geval goed, we zijn he-le-maal klaar voor Goede Manieren . Ga Goed Nieuws vooral zeker zelf even checken.
Delen met
Ook interessant