Funda Toppers #105: het herenhuis in Amsterdam waar iedereen van droomt

jun 09 , 15:58 Entertainment
467 1440x960 1
Het is een droom die iedereen heeft, maar die nooit uitkomt. Dan kun jij natuurlijk al raden dat het een prachtig ingericht herenhuis aan de Herengracht in Amsterdam is. Omdat er nu toch wel een echte parel te koop staat op Funda, konden wij deze kans niet voorbij laten gaan. Nee, we hebben het helaas niet gekocht, maar lichten het wel uit in de rubriek van je dromen. Als dit geen Funda Topper is, weten wij het ook niet meer. Dus kijk gezellig mee!
Kijk, het is misschien niet een megagrote villa met een stuk land erbij waar je u tegen zegt. Maar het is wel een compleet verbouwde beneden- en bovenwoning van een herenhuis. Klein is het zeker niet, want deze plek is 191 m² en dat is genoeg om er nooit meer weg te willen! Het is toch knap om de sfeer van Bali, Ibiza en Marakech in één naar Amsterdam te brengen. Dit is hier uitermate goed gelukt. Genoeg redenen toch om dit huis uit te lichten in de Funda Toppers?

Funda Toppers

Wat? Prachtig ingericht herenhuis
Waar?Amsterdam
Leukste feature? Locatie, inrichting en de inloopkast
Kost dat? € 3.275.000 k.k.

Anders nog iets?

Anders nog iets? Natuurlijk gek! Als je in Amsterdam woont is dit huis letterlijk je grootste droom. Zet een paar stappen en je bent in een van de Negen Straatjes. We hebben het nu wel over alles om het huis heen, maar het is van binnen ook echt een plaatje. Het herenhuis is volledig gemoderniseerd door The Collective Studio. Chapeau, want het is echt prachtig. Van designspullen tot vintage meubels en van vijf slaapkamers tot een royale woonkeuken. Dit huis heeft alles!
Vergeet trouwens ook niet de grote ramen die je een prachtig uitzicht geven op de Herengracht. Dan zou je denken dat je op dit drukke punt niet zoveel privacy hebt, maar dan heb je het toch echt mis. Doordat de begane grond namelijk hoger ligt, kan niemand zomaar bij je naar binnen kijken. Wij zien alleen maar pluspunten! Oké, behalve de prijs dan!
Delen met
Ook interessant