Check hier de behind the scenes-beelden van de FHM500-shoot van Fleur Jong

jun 07 2023, 13:00 Entertainment
fleur annick meijer
Zullen we eens iets verklappen? De FHM500 is uit. Nee oke, dat had je waarschijnlijk al wel door. En bij een lijst van de vijfhonderd allermooiste vrouwen van Nederland hoort uiteraard ook een mooiste sportvrouw. Dit jaar is dat Fleur Jong. Ook dat hadden we al verteld maar jullie hadden nog iets te goed: de behind the scenes-video van haar shoot met Annick Meijer.
Wil je het blad in huis halen? Dat kan, heel makkelijk zelfs. Via deze link bestel jij jouw mannenbijbel.

Fleur Jong BTS

Een fotoshoot is niet zomaar iets. Als je toevallig heel erg goed kunt sporten, betekent dat niet dat je automatisch ook model bent. Al hebben we daar bij Fleur niets van gemerkt. Ze blijkt gewoon een vrouw van heel veel talenten want de shoot is werkelijk fan-tas-tisch. Je zou het niet zeggen dat ze dit niet eerder had gedaan. “Ik heb wel vaker fotoshoots gedaan maar die hebben altijd een sportief tintje. Dit is echt een hele andere kant van het spectrum. Je moet af en toe ook in het diepe springen. Het is een hele vrouwelijke shoot geworden waarbij je jezelf mag vieren. Dat is wel een bijzonder gevoel”, vertelt Fleur zelf.
We maakten ook nog niet eerder winnaressen mee die er zo blij mee waren als Fleur. “Het voelt als het krijgen van een heel mooi cadeautje. Het is een mooie toevoeging aan alles wat ik op sportief vlak probeer te bereiken, maar ook maatschappelijk. Dat ik zo’n titel win, zegt iets over waar we in 2023 staan. Alle grote, vrouwelijke kampioenen worden geëerd, ongeacht handicap, geaardheid of kleur. Als je een groot kampioen bent, word je naar eer en geweten gekozen.”
Check de BTS-video van haar shoot hieronder. En heb je het blad nog steeds niet in huis? Bestel ‘m dan hier .
Delen met
Ook interessant