Pre-order hier de gloednieuwe FHM500 en krijg hem vandaag nog in huis

jun 01 2023, 8:30 Entertainment
b37abed6 a30a 48b9 bd13 1f37bb32c8d1 1
Sommige dingen zijn niet te achterhalen, hoe was de release party van de bijbel? Niemand die je het kunt vragen. Gelukkig is er jaarlijks een vergelijkbaar evenement, de release van de FHM500. Vandaag wordt er een nieuwe vrouw gekroond tot de allermooiste van het land, een prinses wordt dé koningin. Het 178-pagina tellende blad kun je nu alvast claimen, ergens ligt er dan eentje met jouw naam erop. Jazekers, hij is vanaf nu te pre-orderen!
Pre-orderen klinkt alsof het allemaal heel ver weg is, maar niet is minder waar. Als je het blad voor 13:00 besteld, heb je hem vandaag nog in huis. “Wat?” Ja, echt. Het lijkt wel magie. Hoe doe je dit? Je bestelt hier op Wehkamp een TABAC-product naar keuze en ontvangt daarbij ‘la biblia de los hombres’. Kind kan de was doen.

FHM500 2023

We willen niet héél erg tof doen, maar wij weten al wie er met de eerste plek vandoor gaat. Sterker nog, het was onze eigen fotoshoot. We kunnen je één ding beloven, de shoot van deze nummer 1 ga je in huis willen halen. Het is ook niet voor niets de allermooiste vrouw van Nederland, dan krijg je dat.
Wat je moet verwachten? Dat gevoel van een jongetje in een snoepwinkel. We introduceren je aan de 500 mooiste vrouwen van Nederland, haaave you met Doutzen? Oké, misschien niet persoonlijk, maar soms leer je ze misschien nog wel beter kennen in het blad. Met de dames die met sehr schöne awards naar huis gaan hebben we paginalange interviews afgelegd waarin we alles over ze te weten komen. Daarnaast vind je er fotoshoots die mooier zijn dan in dromenland, cause that’s how we roll.
b37abed6 a30a 48b9 bd13 1f37bb32c8d1 1 scaled

Wie, wat, waar?

De wie gaan we nog eventjes stil houden, al hebben jullie wel alvast kennis gemaakt met één van de winnaressen. Een oude bekende van het blad, 22 jaar geleden stond ze voor het eerst op de cover van een FHM-blad en nu gaat Georgina Verbaan naar huis met de ‘All Time Favorite’ award. Sommige sprookjes schrijven gewoon zichzelf!
De wat is de FHM500, en de waar is gewoon lekker bij jou thuis. Don’t worry, we staan straks niet met heel de redactie voor de deur, er komt gewoon een lieve pakketbezorger jou je blad en TABAC-product afleveren. Bestellen doe je hier en nog één keer: voor 13:00 besteld is vandaag in huis.
Delen met
Ook interessant