Giel de Winter: “Ik wil een monster maken van die Audi Q8”

okt 17 2019, 17:00 Entertainment
giel2
Je kent Giel de Winter als de frontman van de YouTube-boyband die StukTV heet. Een behoorlijke eindbaas, want onder zijn leiding is Stuk in een tijdsbestek van zeven jaar gegroeid naar een kanaal met meer dan 2 miljoen subs. Oftewel: een van de grootste YouTube-kanalen van ons land.
Dat is zelfs zo interessant, dat de grote capo di tutti capi van het Nederlandse medialandschap John de Mol wel heil zag in een overname. En als John iets wil, dan krijgt hij het. Voor een miljoenenbedrag werd StukTV aan het Talpa-imperium toegevoegd. de Winter">Giel de Winter kreeg gelijk een mooie nieuwe baan, want hij werd creative director van de Social-afdeling van Talpa.

Traktatie

Om dat te vieren, trakteerde hij zichzelf op een Audi Q8. Oh en op een Porsche Panamera Turbo S. Want why the fuck not? Groot gelijk chef! De man weet hoe hij z’n geld moet besteden. In de tussentijd wordt er nog volop gerockt met Stuk. Zo liepen ze met de serie Jachtseizoen net aan de Televizier ring mis.

Favorieten van Giel de Winter

Het moge duidelijk zijn dat er nog veel meer moois aankomt. Maar wat zijn nou eigenlijk z’n lievelingsdingen? In navolging van sterren als Katja Schuurman , Max Verstappen en Lasse Schöne haalden we Giel voor onze camera. Dit zijn de favorieten van Giel de Winter. Vergeet niet te abonneren op FHM's YouTube-kanaal !
Delen met
Ook interessant