Eurogoals #20: De Mooiste Doelpunten van de Week

jun 21 2021, 10:59 Entertainment
204345240 995159784583933 6267970925856136208 n
Dit is Eurogoals 20: de Mooiste Doelpunten van de Week. Elke maandag van de week schotelen we je de mooiste goals van de afgelopen week voor. Begin je werkweek goed met deze pareltjes uitgekozen door onze redactie.

Eurogoals 20

Álvaro García Rivera

¡Qué golazo! Een pareltje brengt Rayo naar La Liga! Álvaro García Rivera rondt een perfecte lange bal geheel in stijl af. Rayo Vallecano won uiteindelijk met 2-0.

Jakob Glesnes

Wat een kanonskogel onderkant lat, lat en lat!!! Jakob Glesnes schiet Philadelphia Union in blessuretijd op gelijke hoogte met Atlanta United in de MLS.

Patrick Schick

In de tweede helft van de wedstrijd Schotland - Tsjechië kreeg Schick de bal ter hoogte van de middenlijn, waarna hij de Schotse keeper David Marshall ver voor zijn doel zag staan en doeltreffend uithaalde. Het prachtige doelpunt van de 25-jarige Tsjech, die van 45,5 meter gescoord bleek te hebben, was goed voor een record. Niet eerder scoorde iemand van zo'n grote afstand op een EK.

Xherdan Shaqiri

Elke wedstrijd heeft een uitblinker Dit keer was dat Xherdan Shaqiri, die met twee goals tegen Turkije de grote man was namens Zwitserland. Vooral de eerste goal was een beauty, heerlijk met een krul in de kruising.