Met de DX 1000 Meat Fridge geniet jij thuis van een heerlijk stukkie dry-aged vlees

08 mei 2019, 12:00 Entertainment
schermafbeelding 2019 05 08 om 103337

Veel mensen bewaren hun vlees in de koelkast. Logisch, want dan blijft het langer goed en weggooien is zonde. Er is alleen ook nog een andere manier om je stukkie vlees te bewaren. Namelijk met een Dry Ager DX 1000 Meat Fridge. Hiermee droog je het vlees en hard je het uit. Niet alleen blijft je eetwaar langer goed. Het brengt hele nieuwe, geweldige smaken met zich mee.

Vroeger, toen er nog geen koelkasten waren, was dit de enige manier om je vlees goed te houden. Maar, met de komst van het verkoelende apparaat verdween het drogen van vlees zo goed als helemaal uit de huishoudens van de mensen. Da’s best jammer, want er gaat niks boven een heerlijk stuk dry-aged vlees.

Dry Ager DX 1000 Meat Fridge

Speciaal voor de mensen die dry-aged vlees heel erg kunnen waarderen, brengt het Duitse Merk Dry Ager de DX 1000 Meat Fridge uit. Een ideale droogkast die speciaal voor thuis is gemaakt. Hier kan je al je stukjes vlees laten drogen en verjaren. Of het nou rund, varken, ham of salami is. We weten alleen nog niet zo goed of een frikadelletje ook zo goed werkt. Dit apparaatje kan tot wel honderd kilo aan vlees kwijt en is voorzien van een glazen deur waardoor je het proces goed in de gaten kan houden. Voor de iets kleinere verbruikers is er ook een versie die tot 20 kilogram vlees kan herbergen. Ze gaan voor prijzen tussen de $4,545 en $3,067 over de toonbank. Je moet er wat voor over hebben dus.

Foto's: Dry Ager

Delen met
Ook interessant