Disney biedt 5000 dollar kostende Star Wars-cocktail aan op hun cruiseschip

jun 30 2022, 12:30 Entertainment
https hypebeastcom image 2022 06 disney wish cruise 5000 usd star wars cocktail 001
Als je een diehard Star Wars-fan bent en het geluk hebt om naar de Disney Wish-cruise te gaan met € 4.790,- euro over, kun je nu een cocktail met een speciaal thema bestellen voor precies die prijs. Zoals blijkt uit Phase Zero-host en producer Brandon Davis op Twitter wordt het drankje de Kaiburr Crystal genoemd (vernoemd naar de Kyber-kristallen die lichtzwaarden aandrijven). Het drankje wordt geleverd in een sci-fi-thema-koffer uitgerust met elektronica en zelf-dalende deuren. Deze deurtjes moet je openen om je cocktail te onthullen.
Klinkt jou dit nou als muziek in de oren, waar wacht je dan nog op? Regel die Disney Wish-cruise kaart. Oh ja, je moet natuurlijk ook nog € 4.790,- euro mee. Wij zelf zijn nog niet overtuigd, want wie legt er dan ook 5K neer voor een cocktail?

Krijg je er een NFT bij?

Hoewel de hele ervaring ongetwijfeld meeslepend is voor de Star Wars-enthousiastelingen, noemen sommige fans online het drankje exorbitant, met opmerkingen als "Het kan maar beter met een echt lichtzwaard komen voor die prijs.'' Een fan vroeg zelfs of de cocktail als NFT verkrijgbaar was vanwege de belachelijk grote prijs.

Disney wish cruise

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen wat een cruiseschip is, maar eentje van Disney is natuurlijk erg vet. Het cruiseschip biedt plek aan 2.500 bezoekers en komt met allerlei thema bars en activiteiten. Zo is er een mooi zwembad en erg veel animatie. Eigenlijk is de boot gedecoreerd zoals je van Disney kan verwachten, extreem rijkelijk versierd. Voor een echte Disney fan is de boot een waar paleis. Je helden zijn namelijk overal te zien op de boot! Oh ja, als je dan toch in het star-Wars cafe zit, kijk dan of iemand gek genoeg is om 5000 dollar neer te leggen voor een cocktail, of ga je hem zelf kopen? De cruise kaartjes zijn ongeveer 400 euro pp, niet heel duur dus.
dcl nieuws disneywishbouw 01
Foto: Disney
Delen met
Ook interessant