Deze Nederlandse gasten gaan met de tandem van Marokko naar de Sahara

apr 09 , 20:58 Entertainment
depositphotos 51829117 xl
Het klinkt eigenlijk te gek voor woorden, maar de Nederlanders Herre en Jesper gaan het tandem-avontuur vol goede moed aan. Na de nodige voorbereidingen getroffen te hebben zijn de heren van start gegaan met hun fietsreis. Het startpunt is Nador en de heren gaan vol enthousiasme hun reis tegemoet.
Na weken voorbereiden zijn de heren op 8 april begonnen met hun fietstocht. Wekenlang achter elkaar in de brandende zon fietsen in the middle of nowhere, je moet er maar zin in hebben.

Met de tandem naar Marokko

Herre en Jesper zijn niet helemaal onervaren op het gebied van lange fietsafstanden maken. De Nederlanders werden in 2023 bekend via TikTok. Toen fietsten ze met de tandem van Groningen naar Marokko. De filmpjes werden massaal bekeken. Veel mensen werden fan van het meesterlijke avontuur van de mannen. Het klinkt namelijk heel simpel, met de tandem naar Marokko fietsen, maar het uitvoeren hiervan is ontzettend zwaar. Veel influencers werden ook fan van de twee. Uiteindelijk haalden de Nederlanders met succes het Marokkaanse land.

Met de kano naar Parijs

Ze zijn echt wel gek, deze gozers. Na het Marokko-avontuur van vorig jaar besloten de heren door te pakken door met de kano naar Parijs te pedellen. Een helse tocht als je het ons vraagt. Na 37 dagen voerden de twee in Parijs, waarmee hun doel was bereikt. Ook dit verhaal was elke dag te volgen op TikTok.

Met de tandem naar de Sahara

Dit jaar wilden ze graag terug naar Marokko, om hun avontuur voort te zetten. Ze hadden daar nog ‘unfinished business’. Via hun eigen kanaal op TikTok kan je elke dag zien hoe hun reis eraan toe gaat en welke obstakels ze moeten overwinnen om hun einddoel te bereiken. Wij zijn in ieder geval fan!
Delen met
Ook interessant