Audiomerk Denon komt met PerL White oordopjes voor een kneiterstrakke geluidservaring

mei 17 , 12:00 Entertainment
low denon earbuds perl pro white in situ 10 kopie
We hebben niet altijd zin om een headphone te dragen, want gedoe. Dus verkiezen we veel vaker oortjes als onze vriend in onze oren om te luisteren naar muziek en podcast. Audiomerk Denon heeft met de Denon PerL een interessant nieuw paar op de markt geslingerd.
Je kent vast wel het probleem: je oortjes staan net te zacht waardoor je nog steeds het getik van je collega hoort, maar als je de bass lekker hard wilt voelen, loop je het risico op een piep in je oor. Wat als je oortjes had die perfect afgestemd zijn op jouw persoonlijke geluidsdroom? Dan krijg je dus de PerL, wat staat voor Personalized Listening .

Denon PerL

Geluid lijkt objectief, maar in werkelijkheid zit dat net eventjes anders. Wat voor jou een oorverdovend geluid is, kan voor je buurman als irritant worden ervaren. Iedereen heeft dus zijn eigen luisterervaring. Gelukkig heeft premium audiomerk Denon ontdekt hoe je daarop kunt inspelen. Met de twee Denon PerL en de PerL Pro geniet je van een persoonlijke luisterervaring en de hoogste geluidskwaliteit.
low denon perl pro earbuds white lifestyle 05

Unieke luisterervaring

Hoe ze dat voor elkaar krijgen? De Denon PerL gebruikt Adaptive Acoustic Technology om jouw gehoor precies te begrijpen. Door speciale sensoren te gebruiken, meet het de reactie van jouw oren op verschillende tonen. Deze metingen worden geanalyseerd en gebruikt om een persoonlijk gehoorprofiel te maken in de Denon PerL app, met behulp van slimme technologie. Dit profiel zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit van de oordopjes perfect wordt afgestemd op jouw gehoor. Zo krijg je de beste geluidservaring, met rijke details en helderheid.
low denon perl pro earbuds white lifestyle 01

Functies

Beide modellen zijn voorzien van ruisonderdrukking en een transparante sociale modus. Hiermee kun je ervoor kiezen om de wereld buiten te sluiten of juist binnen te laten, afhankelijk van waar je zin in hebt natuurlijk.
Een fantastische feature van de Denon PerL Pro is de draadloze overdracht van topgeluid. Terwijl gewone Bluetooth-technologie audio comprimeert en decomprimeert tijdens het draadloos verzenden, geeft de PerL Pro een ervaring alsof je naar een cd luistert. De PerL Pro heeft ook een Spatial Audio functie, waardoor het net lijkt alsof je er middenin zit. Bij Spatial Audio (ruimtelijk geluid) kun je jezelf volledig onderdompelen in de muziek en kun je de verschillende geluidseffecten uit verschillende richtingen horen, waardoor het lijkt alsof je er middenin zit. Alsof Coldplay live om jou heen opgesteld staat en hun hits voor jou spelen.
low denon perl pro earbuds white studio 19

Noice cancelling

De PerL Pro beschikt daarnaast over acht microfoons (PerL heeft er vier) voor verbeterde noice cancelling. De ruisonderdrukking past zich automatisch aan het omgevingsgeluid en de pasvorm van de oordopjes, zodat je altijd kunt genieten van geweldig geluid. Met knopjes kun je de switchen tussen de verschillende varianten (noice cancelling aan of uit) of een telefoongesprek aannemen met een simpele tap op de knop.

Scoren?

Nu de zomer eraan komt, is het tijd om lichte kleuren te dragen, inclusief nieuwe oordopjes. Denon introduceert daarom een nieuwe witte kleurvariant. Via de Denon Headphones-app voor iOS en Android kun je ook nog allerlei functies aanpassen, zoals selectieve ruisonderdrukking of Social Mode. De oortjes zijn nu verkrijgbaar op Denon.com en bij geselecteerde verkooppunten. De PerL Pro is verkrijgbaar voor €349,- en de PerL kost €199,-.

Gallery

Delen met
Ook interessant