Deadpool komt eventjes de wereld van Fortnite op stelten zetten

apr 06 2020, 15:00 Entertainment
schermafbeelding 2020 04 06 om 104620
De wereld van Fortnite wordt een heel stuk levendiger want Deadpool is gearriveerd. Je weet wel, die slechterik, maar toch superheld. De onsterfelijke antiheld komt de battles op stelten zetten.
Marvel fans zullen hiervan smullen. Deadpool is één van de meest geliefde Marvel karakters. Iedereen kent de gestoorde superheld natuurlijk wel. Mocht je ‘em nog niet kennen, vertellen wij je nog eventjes wat zijn superkrachten zijn. Zijn echte naam is Wade Wilson. Toen hij terminale kanker kreeg besloot hij zich aan te melden bij het Weapon X programma. Hier kreeg hij een bizarre behandeling waardoor hij genezende krachten zou krijgen. En dat heeft hij zeker gekregen. De behandeling liep echter niet zoals verwacht. Ze besloten iedereen die meedeed aan het programma te doden. Toen ze Wade levend hadden verbrand was er niets meer van hem over. Echter rees hij uit het overgebleven as door zijn nieuwe superkrachten. Sick! Deadpool heeft dus bovenmenselijke spierkracht, snelheid, uithoudingsvermogen en genezing. Oftewel, de perfecte killingmachine.

Fortnite

De Deadpool skin is verkrijgbaar in het nieuwe seizoen van Fortnite. Als je eenmaal in de battle zit, dan kun je je outfit veranderen in elke telefooncel op het eiland. Daarnaast zijn de katana’s van de rode Marvel antiheld ook verkrijgbaar en kun je eventueel een alternatieve outfit aantrekken. Kruip dus tijdens een potje Fortnite eens in de huid van de onsterfelijke Wade Wilson. Check hieronder onder de introductie van Fortnite.
Delen met
Ook interessant