De ultieme barbecue-experience krijg je met deze BBQ Dining Boat

sep 09 2023, 19:25 Entertainment
bbqboat1 2
Als je jezelf wil trakteren op een vaste BBQ-set om samen met je maten even lekker met de benen buiten te hangen dan moet je dit absoluut even checken. Een paar Amerikanen zijn met deze Barbecue Dining Boat op de proppen gekomen. Ideaal voor BBQ-liefhebbers die hun eigen grillervaringen naar een nieuw level willen brengen.
We genieten nog steeds volop van een schitterende na-zomer en daar past absoluut een goede BBQ-sessie bij. Zo lekker op een zonnige na-zomerdag met vrienden of familie, even BBQ’en is dan echt de ideale ontspanning. Of het nou een lekker stukkie vis is, gegrilde groente of een stukkie vlees, er is altijd wel ‘voor ieder wat wils’. En ja, die setting he, dat maakt het dan nog even helemaal af. De BBQ is precies in het midden gepositioneerd en je kan er met tien man perfect omheen zitten, om het familiegevoel nog even extra te verstevigen. En dat terwijl je rustig over het water dobbert.

Ander niveau

Dus wil er nou nog een even een schepje bovenop doen, moet je absoluut voor deze BBQ Dining Boat gaan. Het leven is toch een feestje, waarom dan ook niet gewoon BBQ’en op het water, kan je direct als je het te warm hebt een plons in het verkoelende water nemen. Ben je ook gelijk van het gezeur aan je hoofd af dat het zo warm is, 1+1=2 zeggen we dan.
Voor 50k is ‘ie van jou, als je het geld hebt liggen, echt een hebbeding. Voor extra sfeerimpressie, check dan even onderstaande video.
bbqboat2
bbqboat3
Delen met
Ook interessant