Nu het weekend is, is er niks lekkerder dan in de avond de airfryer aan te zetten. Je pleurt er je favoriete snacks in en bent weer voorzien van een lekkere hoeveelheid vettigheid voor de rest van de avond. Tegenwoordig kan er echt van alles in de airfryer, dus dat is chill. Het welbekende merk Dr. Oetker is gekomen met een nieuwe snack die twee verschillende wereld samenbrengt. We hebben het hier over de pizza bitterbal.
Je verwacht het sowieso niet, maar wat een geweldige combinatie is dit. Wie is er nou geen fan van bitterballen en van pizza’s. Nu zijn ze samen gebracht tot een snack waar je gegarandeerd van gaat kwijlen.
De pizza bitterbal
Je neemt een hap van een bitterbal en de binnenkant bestaat gewoon uit een pizza. Klinkt een beetje als een mind fuck , maar wij kunnen niet wachten tot we het kunnen proeven. De krokante buitenkant heeft een binnenkant van een pizza met wat salami toppings. Voor de vegetariërs onder ons is er ook nog een vega optie: naast de topping met salami is er ook nog een versie met margherita topping. Je kunt ze zelf super makkelijk klaar maken en de frituurpan kun je achterwege laten.
Airfryer of oven
De frituurpan heb je dus het raam uitgegooid en je hebt ruimte gemaakt voor de airfryer. Oh ja, de oven is ook nog een optie hoor. Verwarm een van de twee apparaten zoals er op de verpakking staat. Als het op temperatuur is, leg je de overheerlijke bitterballen in de oven of
airfryer . Je moet dan effe geduld hebben, want ze zijn niet meteen klaar helaas. Ze moeten ook nog even goed afkoelen, want je wil niet eindigen met een verbrande mond. Wanneer ze klaar zijn, leg je ze gewoon lekker in een schaal en laat je een nieuwe smaak explosie door je mond gaan.