Eindelijk eens een dag waar de man naar kan uitkijken. Steak & Blowjob Day is dé feestdag voor mannen en de naam zegt het al. Eerst een lekker stukje biefstuk eten en daarna een heerlijke fellatio krijgen van jouw prinsesje. De volgorde maakt trouwens niks uit. Vandaag dus geen bloemen, chocolade en kaartjes, maar gewoon een lekker stukje vlees en ontspanning. 14 maart is het internationale Steak & Blowjob day, wij vinden dit de mooiste dag van het jaar en dat is natuurlijk niet voor niks zo. De feestdag vindt zijn oorsprong in, hoe kan het ook anders, de Verenigde Staten. De plek waar mannen nog barbecueën, in plaats van quinoa-salade eten en waar een Ford Mustang vaker voorkomt dan een Toyota Aygo.
Geschiedenis van Steak Blowjob Day
Ja Valentijn was leuk, maar waar wij de vrouw op 14 februari in de watten leggen is het vandaag onze beurt, om is effe lekker verwend te worden. De feestdag is dus in de VS verzonnen als ‘Valentijnsdag voor de man’. De feestdag werd bedacht door radio-dj Tom Birdsey in 2002, tijdens een show op het WFNX-radiostation in Boston. De feestdag is helaas niet officieel, dus een vrije dag kunnen we er niet voor krijgen. Over de feestdag worden reportages, radioshows en souvenirs gemaakt. Dus mannen jullie weten wat je moet doen vandaag. Een pakkie croma halen, een lekker stukje biefstuk en de schoonheid die bij jou thuis naast je slaapt heel lief aankijken om al die stukjes vlees klaar te maken.
Zet trouwens 14 april ook in je agenda. Dan is het een feestdag waarop onze geliefde vrouwelijke medemens in het zonnetje gezet mag worden, want dan is het ‘Cake & Cunnilingus Day’. Je raadt het al: dit is de dag dat jouw dame cake eet en jij haar oraal verwend. Het is geven en nemen in het leven en als het dan nog is een leuke bezigheid is, waarom niet? Wel dat biefstukje en die blowjob vandaag even innen natuurlijk.
Foto: Instagram @strangedayindeed
Biefstuk
Oké, de volgorde van de handelingen maken vandaag niet uit. Het belangrijkste vandaag is dat de lippen goed vochtig zijn en het stuk vlees lekker mals. Mocht je geen keukenprinses rond hebben lopen geven we je hier wat tips om in ieder geval die biefstuk te verorberen vandaag. Op de redactie vinden wij biefstuk het lekkerste als hij medium rare gebakken is. Hier komen de tips voor het perfecte stukje runderreet. Laat de biefstuk eerst op kamertemperatuur komen, zout het vlees (niet te veel, je wil geen Noordzee proeven), zet de koekenpan op het vuur en laat deze goed warm worden, doe een hoop boter in de pan, bak de biefstuk aan elke zijde 2 minuten, laat het vlees daarna in (dichtgevouwen) aluminium voor 10 minuten rusten en als laatste doe je weer zout en peper over het vlees. Eet smakelijk!
Gratis steak
Ter ere van deze bijzonder heuglijke dag, hebben onze homies van The Meatlovers iets moois voor je geregeld, want met de kortings code: 'desteakregelenwij' ontvangt iedereen een Ribeye steak Uruguay gratis bij zijn of haar bestelling. Check
hun website , kies wat lekkers uit en profiteer. Happy S&BJ Day!