Snelcursus: zo leer jij beter vingeren

apr 09 2021, 16:00 Entertainment
thumbnail 8993fda1 ab5b 4483 882a 9105ba224e7a
Er gaat niets boven een heerlijk stomend onderonsje tussen de lakens. Gewoon even tijd voor elkaar en puur genieten van elkaars lichaam. Kers op de taart zou dan natuurlijk zijn als jij verantwoordelijk bent voor de genotsuitingen van je vriendin. Om je een, haha, handje op weg te helpen, spraken wij met Willie sexpert Jamy Joy Sens. Zij zet een aantal tips voor je op een rijtje, waardoor jij haar tot een adembenemend hoogtepunt kan brengen.

1. Voorkom de Sahara

Voor vrouwen is er niets zo vervelend als het naar binnen doorduwen van je vingers, als het bij haar nog net zo gortdroog is als de Sahara. Vrouwen hebben soms gewoon wat meer stimulatie en hulp nodig, wat dus niet betekent dat je gewoon door moet rammen totdat je vinger een keer bij haar naar binnen glijdt. Zorg dat je goed de tijd neemt om haar plezierkier even goed te doorweken of dat je in het bezit bent van een tube glijmiddel of vibrator van willie.nl , voordat je met je handen tussen haar benen duikt. En als je erg goed je best doet beloont ze je misschien wel met een heerlijk hoogtepunt als bekroning op je harde werk.
Sexpert Jamy Joy: "Vingeren is zoveel meer dan alleen met je vingers in en uit de vagina stoten. De vulva (schaamlippen & externe clitoris) bijvoorbeeld, is bij uitstek geschikt om je vriendin lekker nat te maken. Voor veel vrouwen is droog contact namelijk een stuk intenser en soms zelfs pijnlijk, omdat het wat plakkeriger aanvoelt. Je kan hiervoor ook clitorisgel gebruiken. Wil je haar graag zelf nat maken? Focus je dan vooral op haar clit. Een clitoraal orgasme zorgt ervoor dat ze vochtiger wordt én dat haar vagina vanbinnen wat meer opzwelt, waardoor er meer verborgen plekjes te vinden zijn. Probeer zeker ook eens een vingervibrator , voor wat extra stimulans. Als haar clit door het directe contact pijn begint te doen, probeer dan om twee vingers aan beide kanten van het bobbeltje te zetten en daarlangs te wrijven. Leuk weetje: als je je vinger boven het bobbeltje legt, dan voel je die hard worden. Vrouwen kunnen namelijk ook een stijve krijgen."
giphy 4 2

2. Micropenis

We houden natuurlijk allemaal ontzettend van onze jongeheer, maar soms vergeten we nog wel eens dat we onszelf niet altijd moeten laten leiden door ons grootste zwellichaam. We snappen dat hij op niet erg subtiele wijze vraagt om een flinke dosis aandacht, maar geloof ons, als je geduldig bent wordt jouw levendige kroonjuweel vanzelf verwend. Zolang je dus maar met je vingers niet hetzelfde doet als wat je normaal gesproken met je snikkel doet tijdens de seks. Het eindeloos op en neer rammen is namelijk voor het merendeel van de vrouwen niet voldoende om tot een climax te komen. Ga dus zeker even op expeditie richting haar geluksbundeltje, aka de clitoris, om haar echt goed te kunnen verwennen met die tengels van je.
"Als je haar goed vochtig hebt gekregen, dan kun je eerst proberen om met 1 vinger naar binnen te gaan. Dit kun je langzaamaan opbouwen naar 2, 3 of meer vingers. Ga alleen niet enkel in en uit haar vagina stoten, er zitten zoveel meer lekkere plekjes die je kan stimuleren, het zou zonde zijn als je die zou overslaan", zegt Jamy Joy. "Het bekendste plekje is misschien wel de G-spot. Deze zit eigenlijk aan de achterkant van de clitoris, die helemaal naar binnen doorloopt. Om deze goed te kunnen bereiken moet je je vingers ongeveer 4 cm naar binnen steken en ze vervolgens omkrullen als een haakje dat je naar je toetrekt. Dan voel je een stukje harder en geribbeld weefsel, een soort walnootje, waar je tegenaan kan duwen, draaien en tikken. Met beleid uiteraard." Voor wat extra spanning heeft Jamy Joy nog een tip: "Je kan ook gebruik maken van een vingersleeve of bulletvibrator om tijdens het vingeren ook haar externe clitoris te bevredigen, dit geeft een extra dimensie aan het orgasme die zij zeker wel kan waarderen."
giphy 2 2

3. On the spot

Hoewel organisatie vaak een erg belangrijk en overheersend onderdeel van ons dagelijks leven is, is het in sommige situaties beter om op je gevoel af te gaan. Het is daarom ook geen goed idee om vooraf aan een potje pruimduimen een hele routine uit je hoofd te gaan leren die je af gaat. Het is daarentegen ook geen goed idee om constant hetzelfde trucje te herhalen. Wij houden zelf ook van wat afwisseling als haar volle lippen om onze dop heen zijn gewikkeld toch? Precies. Hetzelfde geldt dus voor de vrouwtjes, die het ook fijner vinden als je af en toe wisselt van tactiek. Luister daarbij erg goed naar haar en haar lichaam, zodat je zeker weet dat ze die kreunen niet in scène aan het zetten is om jouw gevoelens te sparen. Improviseer, ga op je gevoel af en bedenk de beste methodes gewoon 'on the spot', als je snapt wat we bedoelen.
"Naast de clit en de G-spot kun je ook de baarmoedermond stimuleren, die zit op zo'n 7 à 10 cm diepte. Hiervoor moet de vrouw wel eerst een clitoraal orgasme gehad hebben of erg lang voorspel hebben gedaan, anders is het te gevoelig. Je moet er niet als een konijn tegenaan stoten, maar gewoon zachtjes je vingers ertegenaan duwen. Als je dat een tijdje doet dan kan er ook een heerlijk orgasme volgen", aldus Jamy Joy.
giphy 8
Sexpert Jamy Joy: " Er zijn ook nog twee onbekendere plekken, de A-spot en de O-spot. Die zitten aan de voor- en achterzijde van de baarmoeder, de A-spot aan de buikzijde en de O-spot aan de rugzijde, op een diepte van circa 8 cm. Dit zijn ook wat hardere, sponsachtige plekjes waar je tegenaan kan duwen, tikken en draaien. Op die manier kun je je vrouwelijke wederhelft de zevende hemel in helpen met een full body orgasme die ze door haar lichaam zal voelen. Tip: probeer je handen met de ruggen tegen elkaar te duwen en vervolgens twee (of meer) vingers naar binnen te duwen. Beweeg de ene vinger naar boven en de ander naar beneden om beide spots tegelijk te stimuleren. Misschien gaat het in het begin onhandig, maar het is zeker het proberen waard." Voor iedereen die geen 8 tot 10 cm lange vingers heeft, heeft Jamy Joy nog een tip: "Je kan gebruik maken van een dildo of vibrator met een puntje eraan die wat dieper kan stimuleren."

10% korting voor FHM-lezers

Je hebt inmiddels wel genoeg theorie geleerd van juf Jamy Joy, het is tijd voor het praktijkexamen. Mocht je meer van Jamy Joy willen weten of leren, bij Willie heeft ze haar eigen programma 'De beste in bed', waar ze samen met de kijkers vragen en thema's rondom betere seks bespreekt. Aanradertje! We snappen dat je nu gelijk tot actie wil overgaan om de nodige apparatuur naar je slaapkamer te halen. Wij hebben het nog mooier voor je gemaakt, want je krijgt nu een week lang 10% korting op alle artikelen bij Willie.nl. Hier verzilver je die korting en haal jij je favoriete sekspeeltjes in huis!
Delen met
Ook interessant