Het wachten is voorbij: Conor McGregor maakt langverwachte comeback in de UFC-tempel

apr 15 , 11:08 Entertainment
depositphotos 709459334 s
Chillen op een Lamborghini-superjacht, grote feesten en luxe dinertjes, we geven een kleine opsomming van het leven van de toch nog niet gepensioneerde Conor McGregor. De Ierse vechtersbaas maakte naam voor zichzelf in de vechterswereld. Dit deed hij vooral door knettergekke teksten uit te slaan, maar je weet wat ze zeggen: negatieve publiciteit is ook publiciteit.
En dat is een quote die op het lijf lijkt te zijn geschreven van Conor McGregor. Hij kwam namelijk vaak in het nieuws door zijn opvallende manier van praten, vooral over tegenstanders.

Conor McGregor

Van zijn 28 wedstrijden won hij er 22, dat zijn geen misselijke resultaten als je het ons vraagt. De 35-jarige vechtersbaas heeft bij zijn comeback in juni ongeveer drie jaar niet in de ring gestaan. Dit komt door een botbreuk in zijn scheenbeen die hij opliep in zijn laatste gevecht. Maar niets is onmogelijk, want aankomende juni stapt hij weer de ring in. Dit keer in Las Vegas, tijdens de UFC- vechtweek. Zijn tegenstander is Mike Chandler, een Amerikaanse vechter. De aankondiging van de grote comeback werd gedaan door Dana White. Hij zelf is ook geen onbekende in de vechterswereld, hij is namelijk de grote president van de hele UFC.

Comeback

Dana White noemde wel even een paar beren op de weg voor McGregor. Zoals we noemden was hij al die tijd herstellende van zijn scheenbeenbreuk, maar Conor McGregor is ook gewoon ongelofelijk schathemeltje rijk. Hij heeft dus eigenlijk geen baat bij de inkomsten die het gevecht genereren. Dat hij een comeback maakt, is wel goed voor zijn bekendheid. Hij kwam namelijk verschillende keren slecht in het nieuws nadat hij zich bijvoorbeeld misdroeg tijdens persmomenten en betrokken was geraakt bij verschillende vechtpartijen. Hierna heeft hij zich wel een tijdje koest gehouden. De laatste tijd zie je van de UFC-kampioen namelijk alleen video’s van dikke feesten en hoe hij vertoefd op zijn Lamborghini jacht.
Het gevecht zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni.
Delen met
Ook interessant