Bruut viert 10-jarig bestaan met lancering van kledingcollectie vol vette graphics

jul 09 , 17:55 Entertainment
bruut ss24 20
Oké even een recap mocht je de mannen van Bruut niet kennen, al jarenlang domineren deze gasten de online markt met exclusieve kleding en sneakers van merken zoals New Balance, Nike, Carhartt WIP, Adidas, Arte Antwerp en vele andere. Naast de online webshop hebben ze ook een fysieke winkel in Hoofddorp waar je altijd langs kan komen voor toffe gesprekken en styling advies.
Naast dat Bruut andere merken verkopen zijn ze ook al jaren bezig met hun eigen merk Bruut. De afgelopen jaren hebben ze vooral gefocust op hun logo carriers, dit zijn kleding stukken met hun eigen logo bedrukt, op elk festival heb je deze wel voorbij zien komen.

Bruut Spring Summer 2024 Collection

Fast forward 10 jaar verder is Bruut niet meer weg te denken uit de festival scene en daarom gaan ze een stapje verder met de kledingcollectie van eigen bodem. Ze gaan namelijk vanaf deze zomer elk half jaar een thematische collectie uitbrengen met een knipoog naar de roots van de eigenaar namelijk Iran.
Zoals gewend van Bruut kan je natuurlijk de heavyweight kwaliteit verwachten van de t-shirts & hoodies, maar vanaf nu dus ook met thematische tekeningen, zo zie je in de eerste collectie de reis richting het midden oosten gemaakt worken. “Travel the world with Bruut” is dan ook de main quote van deze collectie. Je ziet graphics terugkomen met vliegtuigen en vluchtroutes in de collectie. 
Wil jij er deze zomer strak bij lopen op de festivals/vakantie ga dan snel naar bruut.nl of ga langs bij hun shop in Hoofddorp.
Delen met
Ook interessant