Bremont komt met Limited Edition Argylle horlogecollectie

jan 28 , 17:52 Entertainment
argylle webpage assets 01 kopie
Er is een heerlijke fusie in aantocht, namelijk die van de horloge-en filmwereld! Bremont, de vooraanstaande Britse horlogemaker, heeft zojuist een verbluffende horlogecollectie in beperkte oplage uitgebracht, geïnspireerd op de komende blockbuster Argylle . Geregisseerd door niemand minder dan Matthew Vaughn.

Argylle

De collectie bestaat uit een drietal prachtige uurwerken, elk een eerbetoon aan een sleutelfiguur uit de film. Als eerste hebben we de Argylle, een elegante GMT-dresswatch, gevat in een gepolijste Bremont Trip-Tick® -kast. Deze beauty is gemaakt van staal en heeft een opvallende zwarte metalen wijzerplaat met een diamanten argylepatroon, een eerbetoon aan Agent Argylle, gespeeld door de onstuimige Henry Cavill. Oh, en er is een keurig lopende secondewijzer op 9 uur en een datumvenster in plaats van de 6-uurmarkering. De oplage is beperkt tot slechts 200 stuks en wordt geleverd met een strakke zwarte leren band.
Foto's: Bremont

Argylle Jet

De volgende in de rij is de Argylle Jet, gebaseerd op het Bremont U-2-model. Dit horloge heeft een robuuste, met DLC behandelde stalen kast en een zwarte wijzerplaat met argylepatroon met gele indexen, vintage lume en dikke blauwe uren- en minutenwijzers. Gelimiteerd tot 75 stuks, straalt hij stealth en verfijning uit en uiteraard wordt hij geleverd met een zwarte leren band.
Foto's: Bremont

Elly

Laten we het nu over Elly hebben: prachtig exemplaar met een gepolijste stalen kast van 34 mm. Elly heeft een diamanten argylepatroon op een witmetalen wijzerplaat, met afwisselende Arabische cijfers en toegepaste indexen. De geblauwde wijzers en een vleugje geel in de met diamanten getipte secondewijzer geven hem die extra flair. Er begeven zich slechts 30 van de deze baby’s in het wild en ze zijn vastgebonden met een levendige gele leren band.
Foto's: Bremont

Prijskaartje!

En misschien wel het belangrijkste deel, de prijzen! Deze limited edition schoonheden variëren van 3.350 tot 4.950 pond (dat is ongeveer 3.850 tot 5.700 dollar). Je kunt ze vinden op de officiële website van Bremont. Maak je klaar om je horlogegame naar een hoger niveau te tillen en een statement te maken met deze op Argylle geïnspireerde uurwerken.
Benieuwd naar de trailer van de film Argylle ? Check 'm hieronder!
Delen met
Ook interessant