Dit is de weergaloze video van de shoot met de Mooiste Vrouw van Nederland: Abbey Hoes

jun 02 2022, 11:00 Entertainment
abbey fhm isabellebucx 12
Gisteren mochten we het dan eindelijk bekend maken met jullie: Abbey Hoes is de Mooiste Vrouw van Nederland! Dat Abbey deze titel heeft gewonnen moest natuurlijk gevierd worden met een schitterende shoot. Mocht je deze shoot nou volledig willen zien, inclusief een interview met de winnares haarzelf, dan kan jij hier de FHM500 van 2022 bestellen. Wel kunnen wij je alvast warmstomen met een ongelofelijk hete behind the scene video van de shoot!
Abbey kan zich toevoegen aan een rijtje van grote namen. Haar voorgangers waren namelijk Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden, Jessie Jazz Vuijk, Shelly Sterk, Nochtli Alvarez en de All Time Favorite van dit jaar Kim Feenstra.

Mooiste Vrouw van Nederland

Abbey Hoes. Wie kent haar nou eigenlijk niet? Ze speelde grote rollen in NENA, Dirty Lines en de nieuwe Nederlandse film Costa!! . En dan nu, in 2022, gaat Abbey de boeken in als Mooiste Vrouw van Nederland 2022. Zelf zei ze er het volgende over: ‘’Ik vind het een enorme eer dat ik in een illuster rijtje van voormalig winnaressen mag staan. In principe zeggen titels en prijzen me niet zoveel. Het is altijd een momentopname van een aantal mensen. Maar net als bijvoorbeeld het winnen van een Gouden Kalf is het wel een heel groot compliment. Ik geloof niet zo in winnaars, verliezers of een nummer 1. Ik vind het wel onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: ‘Oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland.’’ Abb, wij denken dat wel als wij jou zien. Je hebt deze titel dat ook dik verdiend!

Behind the scene video

Voor de shoot met Abbey hebben we haar meegenomen de tennisbaan op. We hebben haar de mooiste setjes aan laten trekken, maar dat is niet het enige wat Abbey aantrok. Abbey dacht er geen seconde langer over na en trok meteen haar stoute schoenen erbij aan. Dat is dan ook zeker te zien in deze stijlvolle behind the scene video van haar shoot. Geniet ervan mannen! Mocht jij nou alle andere foto's van de shoot met deze spetter willen zien? Bestel dan nu jouw FHM500 !

Kopen, kopen, kopen

Wil jij de FHM500 morgen al op je deurmat hebben? Bestel dan nu een TABAC-product naar keuze en krijg de mannenbijbel vol onweerstaanbaar mooie vrouwen er gratis bij!
Delen met
Ook interessant