ABBEY HOES IS DE MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2022

We hebben jullie echt effe in spanning moeten houden, maar het hoge woord kan er nu dan eindelijk uit: Abbey Hoes is FHM’s Mooiste Vrouw van Nederland 2022! Uiteraard hoort daar een fotoshoot bij en wij kunnen je vol trots mededelen dat deze niets minder dan fenomenaal is geworden. Allemaal te bewonderen in de nieuwe FHM500, die je hier online kan bestellen. Zoals altijd krijg je het magazine gratis bij aankoop van een TABAC-product. 

Mooiste Vrouw van Nederland

Abbey Hoes is een naam die ongetwijfeld bekend is bij de Nederlandse filmkijker. Hier op de redactie zijn we allemaal al jaren fan en we vinden het dan ook meer dan verdiend dat zij er met deze eretitel vandoor gaat dit jaar. Al verschillende jaren prijkt Abbey in de top van de ranking van het blad der bladen. Sterker nog: ze staat al sinds 2016 in de top-30 van de FHM500. Vorig jaar stond ze nog op #18 en dit jaar is ze gewoon als een raket naar de top geschoten. Abbey is een gevierd actrice die al verschillende grote prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder twee keer een Gouden Kalf. De prijs van Mooiste Vrouw van Nederland past dan ook zeker goed op het cv van deze geweldige vrouw. Het is dan ook al lang duidelijk dat je niet om deze ster heen kan.

Abbey Hoes

Wij zouden FHM niet zijn als we zo’n prijs niet gepaard laten gaan met een waanzinnige fotoshoot. We hebben Abbey haar meest stoute schoenen aan laten trekken en wat heeft dat geresulteerd in een weergaloze fotoserie. Hier op de redactie kregen wij kippenvel bij het zien van de kiekjes van deze prachtvrouw. Abbey is de opvolger van YouTube-ster Monica Geuze, die de titel in 2021 in ontvangst mocht nemen. Andere winnaressen van de afgelopen jaren zijn onder andere Doutzen Kroes, Kim Feenstra, Shelly Sterk en Sylvana IJsselmuiden. Abbey zegt hierover dan ook het volgende: ‘’Ik vind het een enorme eer dat ik tussen zulke mooie, maar vooral leuke vrouwen mag staan.’’ Wij zijn ontzettend enthousiast dat er dit jaar weer zo’n mooie en natuurlijk leuke dame zich mag toevoegen aan dit rijtje namen!

Mooiste Vrouw van Nederland
Foto: Isabelle Bucx Foto: Isabelle Bucx

All Time Favorite Award

Voor de derde keer op rij delen wij de All Time Favorite-award uit, waar we de oogappels uit onze jeugd willen eren. Dit jaar gaat die titel naar niemand minder dan Kim Feenstra. Samen met haar hebben wij een fantastische campagne voor het Wereld Natuur Fonds opgezet. Kim en FHM gaan way back, dus het is dan ook meer dan logisch dat zij er met deze titel vandoor gaat. Kim zei zelf over deze eervolle titel het volgende: ”Ik voel me heel erg vereerd. Ik vind het een heel mooi rijtje waar ik me helemaal in thuis voel. Ik ben heel blij met deze All Time Favorite Award.”

Foto: Martika de Sanders

Social Media Queen

Haha, jij dacht dat dit het was zeker. Nee, wij zijn dit jaar weer lekker doorgegaan met het uitdelen van verschillende awards. Sociale media zijn nu belangrijker dan ooit. Dit is dan ook de plek waar FHM tegenwoordig de mooiste vrouwen on the gram weer weet uit te lichten. Elk jaar komen er weer nieuwe supersterren in de vorm van influencers en dit jaar steelt Marijn Kuipers de show. Zij is FHM’s Social Media Queen van 2021. In een supermarkt schitterde ze in de meest kleurrijke pakjes. ”Het concept past echt perfect bij mij. Het was niet alleen gericht op sexy, maar ook gekkigheid, speelsheid en kleur kwamen terug. Ik houd ervan”, zei Marijn over de shoot. Nou Marijn, we love you!

Foto: Lisa van Dam

Mooiste Sportvrouw

Het was sowieso het sportjaar van Irene Schouten. Met vier medailles (waaronder drie gouden!) was zij de onbetwiste ijskoningin van de afgelopen Olympische Winterspelen. We hebben zo genoten van haar wedstrijden, maar ook van Irene zelf natuurlijk. Het succesjaar is niet alleen compleet door haar sportieve successen, maar ook door de felbegeerde titel als Sportvrouw van het Jaar binnen te slepen. Met haar meest sexy fotoshoot ooit schittert Irene dit jaar volledig terecht in ons blad.

Foto: Annick Meijer

Women In Control

Elk jaar krijgen wij de vraag: hoe komen jullie aan al die vrouwen in de FHM500? Nou, elk jaar struinen wij stad en land af op zoek naar de mooiste, meest talentvolle en succesvolle vrouwen van het land. Alle nieuwe vrouwen uit de lijst krijgen vervolgens een berichtje dat ze zijn geselecteerd voor de FHM500. Vervolgens is de keuze aan hen of ze meedoen aan de FHM500. Om die keuzevrijheid te benadrukken hebben we dit jaar in samenwerking met onze hoofdsponsor TABAC Fragrances een speciaal thema aan de FHM500 gekoppeld: Women In Control. Hiermee willen we benadrukken dat vrouwen er zelf voor kiezen hoe ze zichzelf portretteren en of ze meedoen aan een verkiezing als de FHM500. Juist in een tijd waarin seksistisch gedrag wordt bestreden en veiligheid van vrouwen onder een vergrootglas liggen, vinden wij zo’n thema extra belangrijk. Vrouwen horen zich mooi en sexy te kunnen voelen zonder daarbij rekening te hoeven houden met hoe een man daarop reageert.

Bestel de FHM500!

Zeg nou eerlijk hè, dit is toch een prachtige lijst met winnaressen. Ben jij benieuwd hoe deze spetters hun FHM fotoshoot er vanaf hebben gebracht? Dan hebben we goed nieuws voor je! De FHM500 kun je nu online bestellen via wehkamp.nl. Als je ‘m nu bestelt, ligt ‘ie binnen 24 uur bij jou op de deurmat. Je kan het magazine alleen krijgen bij aankoop van een TABAC-product (naar keuze). Dus kies een lekker luchtje, deo of douchegel uit, en je krijgt het FHM500-magazine gratis meegeleverd! Veel plezier baas!

Reageer op artikel:
ABBEY HOES IS DE MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2022
Sluiten