Ana de Armas schittert als Marilyn Monroe in nieuwste trailer Blonde

jul 29 2022, 16:00 Entertainment
ana de armas blonde
Na James Bond: No Time To Die zijn we ontiegelijk, maar dan ook ontiegelijk, fan geworden van Ana de Armas. Toen vervolgens het nieuws naar buitenkwam dat ze ook nog 'ns de rol van Marilyn Monroe op zich zou nemen in de film Blonde , waren we helemaal door het dolle heen. Nu is er dus een nieuwe trailer en vrienden, Enneh die wil je zien.
Ana Celia de Armas Caso is een actrice met Cubaanse roots. Actrice en Cubaanse roots, dat klinkt als een droomvrouw. Als we deze trailer goed bekijken, blijkt dat ook maar weer. Ineens is haar donkere coupe verruild voor platinablonde pijpenkrullen. De kenmerkende moedervlek mag uiteraard ook niet ontbreken.

Blonde

Ja, dat wordt 2 uur en 46 minuten genieten van Ana de Armas op je beeldscherm. De nieuwe Netflix-film Blonde herdenkt het leven van een van de bekendste Hollywood-iconen ooit. Het verhaal begint bij het begin: de jeugd van Norma Jeane Mortenson. De film pakt door met de weg naar het sterrendom en alles wat daar bij komt kijken, inclusief alle romantische verwikkelingen. Blonde vervaagt de scheidingslijnen tussen feit en fictie om de steeds groter wordende kloof tussen Marilyn's publieke en privé persoonlijkheid te verkennen.

Wanneer te zien?

Het duurt nog effe voordat we op de bank kunnen ploffen om Marilyn Monroe aka Ana de Armas te zien shinen. Op dit moment staat de releasedatum op 28 september 2022. Laten we flink duimen dat dit ook de daadwerkelijke datum is dat 'ie uitkomt, want veel langer willen en kunnen we niet wachten. Maar, inderdaad, je wilt de trailer zien. Hebben we voor je. Check hieronder maar.
Delen met
Ook interessant