Amerikaanse magneetvissers hebben beet en vissen megabedrag van 100.000 dollar uit het water

jun 03 , 10:58 Entertainment
depositphotos 486792964 xl
Misschien heb je het wel eens mensen zien doen in de grachten van Amsterdam of heb je het zelf wel eens gedaan, magneetvissen. Een Amerikaans stel hadden wel een hele lekkere dag. Zij visten namelijk 100.000 dollar uit het water. Dat is lekker zeg!
Het grote geldbedrag zat in een zware kluis. Tijdens het magneetvissen wisten Amerikanen James en Barbie met grote moeite de zware kluis eruit te vissen, maar het was zeker de moeite waard. 100.000 dollar, omgerekend 92.000 euro, is toch even lekker meegenomen!

Binnen hengelen

Het stel was aan het magneetvissen in het Flushing Meadows Corona Park in de wijk Queens in New York. Hoewel je hoopt gave dingen te vinden in het water, is zo’n groot geldbedrag toch wel wat je het laatste verwacht. Volgens een interview met NY1 zijn James en Barbie tijdens de coronapandemie begonnen met magneetvissen. Beiden houden heel erg van schatzoeken en vonden op deze manier de perfecte weg om dat te doen, zonder dat het al te veel geld zou kosten. Het enige wat je nodig hebt is namelijk een stuk touw en een goede magneet.
Hoewel de twee door het dolle heen waren door hun bizarre vondst, was het nog even de vraag of ze het geld wel mochten houden. Het stel ging naar de politie met hun vondst. Zij vertelden hen dat het waarschijnlijk om een gestolen kluis ging. Deze zou dus terug moeten naar de oorspronkelijke eigenaar, maar omdat het onmogelijk was om die terug te vinden, mochten ze de kluis met de inhoud houden.

Magneetvissen

In de afgelopen jaren is magneetvissen steeds populairder geworden. Het avontuur van het schatzoeken trekt, net als James en Barbie uit Amerika, erg aan. Een hobby dat weinig geld kost en veel geld kan opleveren klinkt als een leuk verdienmodel. Dus als je niks te doen hebt dit weekend, pak een stuk touw en een magneet en ga zelf op zoek naar gave schatten!
Delen met
Ook interessant