Acteur John Cena stopt voorgoed met professioneel worstelen

jul 08 , 17:02 Entertainment
depositphotos 232118904 l
Ja je leest het goed… John Cena kondigt zijn worstel pensioen aan! De 47-jarige spierbundel liet tijdens een wedstrijd weten dat hij in 2025 definitief stopt met knokken voor World Wrestling Entertainment (WWE).
Onze held verraste het publiek met zijn grote mededeling. "Vanavond kondig ik officieel mijn pensioen aan van de WWE," zei hij in de ring, terwijl zijn biceps bijna uit zijn shirt barstten. Het publiek begon massaal te roepen: "Dank je, Cena!"

John Cena

John Cena is niet zomaar een naam in de wereld van professioneel worstelen; hij is een icoon. Sinds zijn debuut in 2001 bij World Wrestling Entertainment heeft Cena een nalatenschap opgebouwd die moeilijk te evenaren is. Hij heeft een record van door 16 keer de WWE World Heavyweight Championship te winnen en won de Royal Rumble van 2008 en 2013. Met vier World Tag Team Championships op zijn naam, waaronder een met Shawn Michaels, heeft Cena zijn stempel gedrukt op de sport.

“You Can't See Me”

John Cena staat bekend om zijn iconische “You-can’t-see-me”-gebaar, iets wat zowel fans als niet-fans meteen zullen herkennen. Maar de laatste jaren heeft Cena zich ook buiten de ring weten te bewijzen. Van romcoms tot superheldenfilms, Cena's acteercarrière is aan het bloeien. Je hebt hem misschien gezien in komedies als Trainwreck en Argylle, of als de niet bepaald subtiele DC-superheld Peacemaker in The Suicide Squad en zijn eigen miniserie.

Oscar moment

Niet alleen in de ring en op het witte doek zorgt John voor memorabele momenten. Dit jaar nog stal hij de show tijdens de uitreiking van de Oscars door de prijs voor beste kostuumontwerp schijnbaar naakt uit te reiken.

Toekomst

Dus, wat denk je? Zullen we hem straks zien als de volgende grote actieheld of misschien zelfs als de nieuwe host van een spraakmakende realityshow? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: John Cena komt niet meer terug in de ring.
Delen met
Ook interessant