1. Home
  2. Dikke 8000 euro is het eindbedrag van de FHM500 veiling voor het WNF

Dikke 8000 euro is het eindbedrag van de FHM500 veiling voor het WNF

07 jun 2022, 18:00 Entertainment
dsc04624
Net zoals ieder jaar hadden we ook dit jaar een FHM500 veiling waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Dit jaar kozen we voor het Wereld Natuur Fonds en hun projecten voor de tijger. Overdonderd door het totaalbedrag willen we alle donateurs namens ons en het WNF dan ook hartelijk bedanken! Plek #250 werd ook geveild, voor een majestueus bedrag van €1.250. Als je wil zien wie daar staan moet je de FHM500 gauw gaan bestellen via deze link !
We hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk ballen op te halen voor de natuurorganisatie en met succes. Tijdens de launch van het blad der bladen mochten we het eindbedrag bekendmaken: 8.000 keiharde euro's. We deden dit natuurlijk niet alleen, want samen met onze FHM-vrienden en vriendinnen bedachten we een supertoffe 'Experience Veiling'. Zet mei 2023 dus alvast in je agenda, want samen maken we een betere wereld en jij hebt zelf ook nog eens een onwijs gave dag. Win-win noemen we dat!
dsc04624 scaled
Foto: Lauren Marijnissen

FHM500 veiling voor het WNF

De ervaringen die onder de hamer gingen, kwamen van alle kanten. Het ging van een dag als hoofdredacteur bij het vetste blad van Nederland tot aan een rondje hardlopen met FHM500-babe Lotte van Leeuwen. Dit krijgt natuurlijk een staartje, want over de ervaringen gaan we natuurlijk wat schrijven, dus stay tuned folks.
Een speciale dank gaat dan ook uit naar onze FHM vrienden: Kim Feenstra, Barend van Deelen, Russell Pearson, Ron Simpson, ADAC GT Masters, Lotte van Leeuwen, JFK-Magazine, Iris Enthoven, Joel Beukers en Sam Hoogland.

FHM x Wereld Natuur Fonds

Tuurlijk is het lekker om wat terug te krijgen als je geld doneert, helemaal als het een dagje racegeweld op Zandvoort is en je daar ook nog bedreigde diersoorten mee helpt. Echter, begint een betere wereld bij jezelf en kan je ook buiten ons om doneren aan het Wereld Natuur Fonds. Als je de knaken hebt, zul je er zeker niet slechter van worden.
dsc04616 scaled
Foto: Lauren Marijnissen

FHM500 bestellen doe je zo

We willen je niet zenuwachtig maken, maar de FHM500's vliegen als warme broodjes over de toonbank. Wees er dus op tijd bij om jouw exemplaar te bemachtigen. De FHM500 bestel je via deze link en bij de aankoop van het blad krijg je ook nog een gratis luchtje van TABAC. Dat is winnuh!
fhm2022 byinfo at kirstenvansantennl2022 289
Foto: Kirsten van Santen
Delen met
Ook interessant