1. Home
  2. Fashion brand 16.08 dropt hun grootste Black Friday-sale ooit

Fashion brand 16.08 dropt hun grootste Black Friday-sale ooit

22 nov 2022, 17:00 Entertainment
fhm 500 logo
De beste kwaliteit en een grote verscheidenheid aan (basic) kledingitems voor een betaalbare prijs. Dat is waar het bij fashion brand 16.08 allemaal om draait. Black Friday staat bijna voor de deur en it’s getting rough! Dit wordt namelijk de grootste Black Friday-sale ooit van de modebazen.
Waarom het merk is opgericht? De broers vonden dat er te weinig betaalbare (basic) items op de markt waren van perfecte kwaliteit en pasvorm. Dus wat doe je dan als iets er niet is? Dan ga je het zelf gewoon maar doen.
De naam 16.08 WEAR is gebaseerd op een datum, namelijk 16 augustus. Dit is de geboortedag van de oprichter en de sterfdag van zijn opa, met wiens erfenis de eerste collectie werd betaald. Een merknaam met een mooie betekenis dus. De twee broers die het merk runnen, delen hun passie. Een perfecte combinatie van hun visie op kleuren, design en vriendschap. Het merk biedt een snelle en gedegen service en persoonlijk contact. Dat is erg uniek in webshopland. Topkwaliteit, de beste service en daardoor tevreden klanten. Dat is waar ze dag in dag uit aan werken.
160815

Black Friday-sale

Tijdens de Black Friday-sale staan de lekkere basics van 16.08 voor je klaar om de winter te trotseren. Op deze pagina kun je de items vinden waarmee jij er gegarandeerd fashionable bijloopt. Zoals we eerder al schreven, wordt dit hun grootste Black Friday-sale ooit. Of zoals zij het zelf zeggen: It’s getting rough!
Voor de echte basics van 16.08 hanteren zij een eigen label, 16.08 Crucial. Zoals het woord eigenlijk al zegt, zijn deze basics cruciaal. Wat er ook gebeurt, deze moet je in je kast hebben. Hierbij kun je denken aan basic shirts in verschillende kleuren, hoodies en sweaters. De pasvorm is steengoed, kleuren zijn perfect en de prijs-kwaliteitverhouding is top.

Ook voor vrouwen

Sinds kort heeft 16.08 ook een dameslijn. De vrouwtjes hoeven deze winter dus niet overgeslagen te worden. Laat je meissie lekker meegluren of kies hier wat leuks uit als verrassing. Daar scoor je punten mee, maat!

Toeslaan

Sale dus. Dat is en blijft altijd een woord dat als muziek in onze oren klinkt. Je hebt tot maandag 28 november 23:59 de tijd om jouw favoriete items met korting in te slaan . Leuke cadeautip voor de kerstdagen!
Delen met
Ook interessant