The End Of The F***ing World komt terug met een tweede seizoen

redactie 8 Oct 2019 Entertainment

We moesten er even op wachten, maar het geduld wordt beloond. The End Of The f***ing World komt weer terug. De hype rondom deze serie kan dus wederom uit de startblokken schieten.

Moord

De Britse serie gaat over James (Alex Lawther) die constant met moord-gedachtes rondloopt. Op school komt hij in aanraking met Alyssa (Jessica Barden). De twee hebben  een goede, maar vooral vreemde connectie . Ze besluiten samen hun saaie plaatsje te verlaten en gaan op road-trip. Daar gebeurt van alles en nog wat, onder andere een moord. Het eerste seizoen eindigde met een flinke cliffhanger. We hopen dat die in het tweede seizoen opheldering krijgt.

Succes

De serie die plotseling ontzettend veel populariteit vergaarde toen deze begin 2018 op Netflix verscheen, komt oorspronkelijk niet van Netflix zelf, maar is in samenwerking met Channel 4. En werd onder andere ook al genomineerd voor een Emmy en een BAFTA.

Channel 4

The End of the F***ing World is vanaf 4 november te zien op Channel 4. Nog niet in ons land helaas, maar het lijkt erop dat de serie op 8 november in Nederland te bekijken is. In een tweet die eerder dit jaar al de releasedatum lekte van The Witcher werd ook The End of The F***ing World genoemd. Die datum komt verdacht veel overeen met die van Channel 4. Prik de datum dus alvast in je agenda.

Reageer op artikel:
The End Of The F***ing World komt terug met een tweede seizoen
Sluiten