Eminem verrast Ed Sheeran fans met gastoptreden

Aanwezig zijn bij een show van Ed Sheeran lijkt ons al fantastisch maar als we er in Detroit bij waren geweest, hadden we het helemaal niet meer gehouden. Je staat nietsvermoedend te genieten van Ed. Je weet wel, mannetje op podium, gitaar, looppedaaltje, I’m in love with the shape of you, ja, feest dus. Tot ‘ie ineens aankondigt Lose Yourself te gaan spelen en je waarschuwt dat ‘ie pas één keer heeft geoefend om vervolgens Eminem himself het podium op te zien lopen. Ja, dan zouden we echt he-le-maal uit onze plaat gaan.

Eminem verrast Ed Sheeran

Ed Sheeran speelde een show in Ford Field in Detroit. Dat ‘ie besloot om Lose Yourself te gaan spelen is nog niet heel raar. Hij bewees al eerder best een paar aardige bars te kunnen rappen en Lose Yourself moest hem dus ook nog wel lukken. Al leek het Ed toch een beter plan om het niet helemaal zelf te doen en daar was ‘ie dan. Er kwam een gedaante met een capuchon tevoorschijn uit de schaduwen maar het publiek had het meteen door. Dat is Eminem. En of ze uit hun dak gingen.

Vervolgens deden Ed en Slim Shady samen ook nog het nummer Stan, dat op TikTok viraal gaat. Het nummer stamt al uit 2000 en Ed Sheeran zong de stukjes die zangeres Dido in het origineel voor haar rekening neemt. Het moet voor Ed ook een bijzonder moment zijn geweest. Het is bekend dat hij als klein kind al fan was van Eminem. Toen hielpen zijn nummers de kleine Ed om van het stotteren af te komen.

Reageer op artikel:
Eminem verrast Ed Sheeran fans met gastoptreden
Sluiten