Eminem dropt snoeiharde disstrack tegen Machine Gun Kelly

redactie 15 sep 2018 Muziek

Eind vorige maand kwam Eminem uit het niets met een gloednieuw album genaamd Kamikaze naar buiten. Dit heeft de hiphop-wereld flink opgeschud. Vooral omdat de Rap God met geen enkel blad voor z’n mond verschillende grote namen in de rapscene afbrandde. Denk aan Drake, Lil Pump en Machine Gun Kelly. Die laatste was dom genoeg om er op in te gaan en een poging te wagen Eminem te dissen. Dat pikt Slim Shady niet.

Rap Devil

In 2012 heeft Machine Gun Kelly via Twitter laten weten dat de op dat moment 16-jarige dochter van Eminem ‘hot as fuck’ is. Kelly was toen 23 jaar oud. Op het album Kamikaze is Eminem hier voor het eerst op in gegaan. Binnen enkele dagen kwam Machine Gun Kelly naar buiten met een disstrack genaamd Rap Devil. Hierin noemde hij naast de dochter van Marshall Mathers zelfs Em’s ex Kim. Elke rapper weet dat je je dan op glad ijs begeeft. Haal nooit Eminem’s familie erbij. Vindt ‘ie niet zo leuk.

Slim Shady is back

Sindsdien zit de hele hiphopwereld vol spanning te wachten op wat er komen gaat. Dat je als rapper je carrière kunt afschrijven door Marshall Mathers uit te dagen hebben we je al eerder aangetoond. Je zou dus zeggen dat het niet heel wijs was van Kelly de woordenkunstenaar uit te dagen. Toch moeten we toegeven dat Rap Devil een van de betere disstracks tegen Slim Shady is die we in de loop der jaren langs hebben zien komen. Nu heeft Eminem geantwoord met een snoeiharde disstrack genaamd Kill Shot.

Het kan voor de 28-jarige Machine Gun Kelly nu twee kanten opgaan; of hij stijgt enorm in bekendheid en bereikt daarmee zijn oorspronkelijke doel van de disstrack tegen Eminem, of hij kan z’n carrière vaarwelzeggen. Al heeft ‘ie die extra fame waarschijnlijk al te pakken. Rap Devil werd namelijk binnen een week ruim 70 miljoen keer bekeken. Heeft er natuurlijk wel mee te maken dat het nummer over Eminem gaat. Hoe dan ook, wij zijn een gruwelijk nummer van Eminem rijker. Slim Shady is back.

Reageer op artikel:
Eminem dropt snoeiharde disstrack tegen Machine Gun Kelly
Sluiten