Netlflix maakt nieuwe serie over Elvis Presley als spion

redactie 19 Aug 2019 Entertainment

Afgelopen vrijdag was het precies 42 jaar geleden dat Elvis Presley stierf. Maar vergeten wordt hij zeker niet en dit bewijst ook Netflix. De streamingdienst is bezig met een fictieve actiecomedyserie waarin de rock ‘n roll king naast zanger ook een spion is en de wereld redt.

Agent King

De animatieserie gaat Agent King heten en is bedacht door de ex-vrouw van Elvis, Priscilla Presley. Zij bedacht de serie samen met John Eddie. ‘Elvis droomde als kleine jongen altijd dat hij als superheld misdaad kon bestrijden. In Agent King laten we hem dat doen. Wij werken met Netflix en Sony Animation met ontzettend veel enthousiasme aan dit project en kunnen niet wachten om de wereld Elvis te tonen zoals niemand ooit heeft gezien’, wordt vertelt in een interview.

In de serie werkt Elvis buiten zijn artiestenbestaan ook voor de geheime dienst. Hij strijdt tegen de donkere krachten. Ondanks het feit dat er verder nog niet heel veel meer bekend is over het project kunnen we ons best voorstellen dat het hart van veel Elvis fans harder gaat kloppen. We zijn benieuwd hoe de serie wordt. Wanneer de serie op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

 

Reageer op artikel:
Netlflix maakt nieuwe serie over Elvis Presley als spion
Sluiten