Elvis de alligator heeft honger en snoept bijna rechterbeen van medewerker af

Een hongerige alligator van ruim drieënhalve meter lang en 270 kilo zwaar een rauwe kalkoen voeren: je moet het maar durven. Waaghals Chad verdient hier echter zijn kost mee dus voor hem is het een stuk minder spannend. Maar als alligator Elvis meer zin heeft in het rechterbeen van Chad dan in de kalkoen die op het menu stond, doet zich toch een uiterst penibele situatie voor.

Elvis de alligator

Dit angstaanjagende moment speelde zich af in de Colorado Gator Farm, de thuisbasis van Elvis en zijn alligatorvriendjes. Op het moment dat Chad op het punt staat om de gulzige Elvis een lekker stukkie kalkoen te schenken, glijdt de medewerker uit en belandt hij met zijn benen in het water. Elvis ziet zijn kans schoon en hapt razendsnel richting het rechterbeen van Chad. Blijkbaar had Elvis meer zin in mensenvlees dan in kalkoenvlees. Gelukkig weet Chad razendsnel hoe hij moet handelen en schiet een andere medewerker hem  te hulp. Hierdoor komt Chad er zonder kleerscheuren vanaf. Letterlijk.

Colorado Gator Farm

Colorado Gator Farm, de werkgever van Chad, heeft ook gereageerd op de aanval van Elvis op Chad. ‘Het is bizar hoe snel een educatieve handeling gevaarlijk kan worden’, laten ze weten in een post. ‘Zoals je kan zien wilde Elvis de kalkoen eten die Chad hem aanbood. Toen de kalkoen niet in zijn bek terechtkwam, was Elvis gefocust op de beweging om hem heen.’ Het rechterbeen van onze Chad dus.

Chad

Maar hoe is het nu met Chad? In de video is opvallend genoeg te zien dat de lach op zijn gezicht razendsnel terugkeert. ‘Ik ben ongedeerd en ik beloof te werken aan m’n richtingsgevoel. Ik hoop dat de kijkers van de video geloofden dat ik echt bang was, want dat was ik natuurlijk niet!’ Wat een baas.

Beelden

Nu wil je de beelden van de hongerige Elvis en de heldhaftige Chad natuurlijk zien. Geen zorgen, die hebben we voor je. Komt ‘ie!

Reageer op artikel:
Elvis de alligator heeft honger en snoept bijna rechterbeen van medewerker af
Sluiten