Elke horror- en zombiefan moet Fear the Walking Dead kijken

Redactie 1 jun 2017 Entertainment

The Walking Dead is bruut, maar haar spin-off Fear the Walking Dead doet zeker niet onder voor zijn oudere broer. De serie speelt zich af in het universum van The Walking Dead en is een prequel van de eerste serie. Het verhaal speelt zich af in een tijd voor die eerste serie. In Fear the Walking Dead volg je twee families, die proberen te overleven in de tijd dat de zombie-apocalyps net is uitgebroken.

De serie combineert menselijke verhalen (een puberzoon die van huis loopt of een scheiding) met agressieve zombies, spetters bloed en gruwelijke moordpartijen. Nooit eerder gaan familiedrama’s en ingewanden die op straat liggen zo goed hand-in-hand. Ook gaat de serie dieper in op de vraag waar de zombie-apocalyps vandaan komt, hoe mensen reageren als het einde der tijden nabij lijkt en wat mensen doen om hun kinderen te beschermen. Vooral dat eerste vinden wij interessant en tof in beeld gebracht.

Fear the Walking Dead is meer dan een horrorserie: het is een familiedrama, een mysterie, een apocalyps en een hele hoge dosis bloed en geweld. Hieronder de trailer, maar vanaf 5 juni kun je de serie checken via AMC. Doe dat, want het is een regelrechte aanrader.

In samenwerking AMC

Reageer op artikel:
Elke horror- en zombiefan moet Fear the Walking Dead kijken
Sluiten