Chantal Janzen wordt alleen maar mooier naarmate de jaren vorderen

Redactie 1 jun 2017 Girls

Vandaag lazen onze ogen op het interwebz dat Chantal Janzen druk bezig is om ongetraind de Alpe d’Huez te beklimmen. We zeggen bewust niet fietsen, want we zien haar vooral lopen. In haar Instagramfilmpje vertelt ze dat, terwijl ze zwaar ademend naar boven wandelt, er een man voorbij fietste die eerst amicaal ‘Hey Chantal!’ roept en er vlak achteraan tegen z’n fietsmaatje fluistert: ‘Zo, dat valt tegen in het echt.’

Top #sorrymeneer ?#alpedhuez #chantalblijftslapen @johnheitinga

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Die meneer snapt er duidelijk geen ene pepernoot van. Juist hier is Chantal op haar best! Ver weg van alle Hilversumse plamuurlagen, de overdreven dikke eyeliners en de haute couture presentatie jurkjes. Op de Alpe d’Huez is ze gewoon Chantal. De leuke gezellige blonde bezwete Hollandse schoonheid met die schattige sproetjes, gekleed in een simpel sporttruitje. De vrouw die elke man tussen de 25 en aanleunwoning wel aan zijn zijde zou willen hebben. Hoe ze eruit ziet is één ding, maar deze vrouw is nog eens serieus grappig ook.

Het is nu negen jaar geleden dat Chantal aan de haal ging met de overwinning in FHM 100 Sexiest Verkiezing, (de voorloper van de FHM500), waar ze en passant nog even Rutger Castricum in z’n brutale smoel spuwde, en Chantal is nog verre van vergane glorie. Altijd is het Chantal die weer naar boven komt drijven in de lijstjes met ‘Voor welke vrouw zou je een vrijkaartje inzetten van de huwelijke voorwaarden’, ‘Sexy moeders’, ‘Populairste dit’ of ‘Beste dat’. Ze rockt harder dan ooit tevoren.

Ze gaat de concurrentie met LINDA aan door haar eigen blad &C te onthullen, ze speelt nog steeds in bioscoopfilms, zingt hier en daar een nootje, voedt tussendoor nog een paar koters op en schittert er op los in televisieprogramma’s. Wat ons betreft blijft dat nog wel even zo. Op 39-jarige leeftijd staat de blondine dit jaar op nummer 37 in de FHM500, en misschien is dat nog wel flink wat treetjes te laag.

Om het fotoboek van vroeger er weer eens bij te pakken hebben we hieronder wat foto’s geplempt uit die legendarische FHM-fotoshoot uit 2004, maar eigenlijk vinden we de Chantal van nu veel leuker.

Chantal check je uiteraard in de huidige FHM500, die nu bij Etos in de winkels ligt en anders ook hier online kunt bestellen. Doen!

Oh enne, nu we er toch zijn, goede reden om de herinneringen aan dat slaapfeestje met Geraldine weer eens naar boven te halen:

Reageer op artikel:
Chantal Janzen wordt alleen maar mooier naarmate de jaren vorderen
Sluiten