Stijlvol en duurzaam rijden met elektrische scooter van Stator

redactie 4 Aug 2019 Machines

Segways, steps en andere elektrische voertuigen vinden heden ten dage gretig aftrek nu ons vervoer ook groener en groener wordt. Helaas zijn hun designs, op de Tesla na, nogal saai. Gelukkig komt Stator daar verandering in brengen met hun wonderlijke scootertje.

Het minimalistische ontwerp is toch prachtig functioneel en dankzij de matzwarte lak lijkt dit net het duurzame broertje van de duistere Batpod. De Stator glijdt geruisloos over de weg.

Simpel en stijlvol was het idee achter de scooter van Stator. Zowel gevorderde bestuurders als beginners moeten plezier kunnen beleven aan het voertuig en je moet er overal mee aan kunnen komen zetten. Deze doelen lijken ons volledig behaald want hiermee willen wij graag gezien worden op weg naar een nieuwe FHM500-party.

FHM-Stator Scooter

De topsnelheid van het elektrische scootertje ligt op 40 km per uur waardoor je zeker in de binnenstad lekker tempo kunt maken. De accu houdt het op die topsnelheid net geen uurtje uit met zijn bereik van 35 km, maar gelukkig is deze in een uurtje of vier weer volledig op te laden. Ook kun je extra boxen toevoegen om meer spullen mee te nemen. Ideaal vervoer voor binnen de bebouwde kom dus!

FHM-Stator Scooter

HiConsumption

Reageer op artikel:
Stijlvol en duurzaam rijden met elektrische scooter van Stator
Sluiten