YouTuber deelt achtergrondverhaal over prank met kreungeluiden tijdens loting EK 2024

Afgelopen zaterdag was de loting voor het Europees Kampioenschap van volgend jaar in Duitsland. De kijkers die live de loting aan het volgen waren, hebben het ongetwijfeld meegekregen. De loting werd namelijk bruut verstoord door harde kreungeluiden, wat tot hilariteit leidde in het publiek en op social media. De dader heeft uitgelegd hoe hij dat voor elkaar gekregen.

Het is de nachtmerrie van iedereen die wel eens een evenement organiseert, een vervelende grapjas die de boel even flink komt verstoren. Hoewel we van de UEFA kunnen verwachten dat ze wel weten hoe ze de beveiliging moeten organiseren tijdens een loting, is een Britse YouTuber het toch gelukt om ze even goed in het ootje te nemen.

Prank EK 2024 loting

De bedenker van deze prank is namelijk niemand minder dan YouTuber Jarvo69, wiens echte naam Daniel Jarvis is. Tijdens het evenement, streamde hij live op het videoplatform en daarin is te zien dat hij tijdens de loting naar een telefoonnummer belt. Niet veel later, wordt alles en iedereen die aanwezig was bij het evenement, getrakteerd op luide seksgeluiden. Prank geslaagd.

Jarvo glipte langs beveiliging

Maar de grote vraag is natuurlijk, hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? In een interview met The Sun legt hij uit dat hij gewoonweg een dag voor de loting de Elbphilharmonie in Hamburg, waar het evenement plaatsvond, binnen is gelopen en een goedkope telefoon heeft vastgeplakt aan een lessenaar die in de zaal stond. “Er stond daar een beveiliger die iedereen zijn of haar accreditatie controleerde, maar ik ben ‘m gewoon voorbijgelopen en hij heeft daar niets van gezegd”, zegt de 31-jarige YouTuber. Er waren volgens hem een hoop mensen aanwezig, maar er was vervolgens niemand die zich afvroeg wat hij precies aan het doen was.

Langs de beveiling sneaken en een telefoon vastplakken is één ding, maar ervoor zorgen dat die daar de hele dag blijft hangen is een tweede. Jarvo wist niet zeker of de telefoon daar tot de loting zou blijven hangen, maar toen hij tijdens het evenement naar het toestel belde en overging, wist hij dat de prank geslaagd was.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat de YouTuber een prank uithaalt op live televisie, hij heeft precies hetzelfde trucje al eens eerder geflikt tijdens een uitzending van het Britse Match of the Day.  Onze Jarvo had de volgende dag wel een probleempje. Nadat hij wist dat de prank een succes was, ging hij tot diep in de nacht feesten om het te vieren. Hij heeft het nog zes uur s’ochtends zien worden en miste daardoor zijn terugvlucht naar Londen.

Reageer op artikel:
YouTuber deelt achtergrondverhaal over prank met kreungeluiden tijdens loting EK 2024
Sluiten