Eindbaas Mick Jagger zingt Heb Je Even Voor Mij van Frans Bauer

Redactie 17 okt 2017 Entertainment

Hij stond al vrij hoog op onze lijst van ultieme eindbazen, maar Mick Jagger is weer een paar plekje gestegen hoor. Gisteravond zette de rock ’n roll legende een filmpje op Instagram, waarin hij Heb Je Even Voor Mij van Frans Bauer zingt. En ja, dat is lachen.

Na eerder al de Amsterdam Arena in vuur en vlam te hebben gezet, traden de Rolling Stones afgelopen zondag op in het Gelredome. Om Nederland op gezellige wijze gedag te zeggen, gooide de legend de video van Frans Bauer op Instagram.

Goodbye for now Holland! ??

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Frans Bauer loopt vandaag als een aap met zeven lullen door het land. In een reactie bij Q-Music zei hij “Dit is toch geen Bananasplit hè? Ik vind dit echt geweldig. Ben al duizend keer gebeld. Mick Jagger is zó’n grootheid! Deze dag gaat met koeienletters de boeken in.”

Hier lees je alles over het grensverleggende liefdesleven van vrouwenverslinder Mick Jagger

Dat niet alleen, voor- en tijdens het concert in Arnhem had de grootheid het ook al over het nummer van ons aller Fransie. Mick Jagger is gewoon een keiharde fan van Frans Bauer. Wat mooi! Voor de liefhebbers hebben we het origineel weer even opgesnord. Wat een killer track is het toch ook!

Reageer op artikel:
Eindbaas Mick Jagger zingt Heb Je Even Voor Mij van Frans Bauer
Sluiten