Eieren koken was nog nooit zo simpel met de uitvinding: Egguins

redactie 31 Aug 2019 Entertainment

Het kan altijd gekker en het kan altijd makkelijker. Gelukkig is onze wereld gevuld met knappe koppen die eens in de zoveel tijd weer met een geniale uitvinding komen. Zo programmeerde een handigere dude laatst een stofzuiger dat scheldt als het ergens tegenaan knalt en is het deze keer een bedrijf dat het koken van eieren nog leuker en simpeler maakt met de: Egguins.

Het bedrijf Peleg Design heeft een eierkoker ontworpen in de vorm van een kolonie aan pinguïns. De eieren kook je in de buikjes van de dieren. Een briljante manier om je eieren te koken en te serveren. De kleine groep van pinguïns kan zes eieren voor je bewaren. Het item heeft ook nog eens een super handig handvat, dus je hoeft niet bang te zijn dat je poten verbranden. Voor $ 18.00 is ‘ie van jou.

De pinguïns hebben helaas geen timer, dus om je te helpen zetten we nog even het aantal minuten op een rijtje voor het perfecte ei. Als je een ei in het water doet vanaf het moment dat het kookt, zijn dit het aantal minuten dat je ze moet laten zitten:

  1. Zacht ei 3-4 minuten.
  2. Halfzacht ei 5-6 minuten.
  3. Hard ei 8 minuten.

Reageer op artikel:
Eieren koken was nog nooit zo simpel met de uitvinding: Egguins
Sluiten